Anunţul momentului de la spital despre starea lui Ion Iliescu! Medic: „A depășit evenimentul acut”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
07/10/2019, 12:36
Anunţul momentului de la spital despre starea lui Ion Iliescu! Medic: „A depășit evenimentul acut” GALERIE FOTO
Starea de sănătate a lui Ion Iliescu esta una favorabilă. Sursa foto - facebook

Ion Iliescu rămâne internat, dar starea lui este una bună. De altfel, doctorii spun că situația fostului președinte este favorabilă, dar trebuie să stea în spital în contextul problemelor cardiace cronice de care suferă. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță. “Evoluția este favorabilă, dar rămâne în spital în contextul problemelor cardiace cronice de care suferă domnul președinte.

Ion Iliescu rămâne internat!

A depășit evenimentul de sâmbătă, evenimentul acut, rămân problemele mai vechi ale dânsului și momentan rămâne internat în spitalul Elias”, a spus acesta. Potrivit lui Silviu Negoiță, evoluția stării de sănătate a fostului președinte este lent favorabilă, așa că Ion Iliescu „va mai rămâne cu siguranță câteva zile internat”. Vă reamintim că acesta este internat la Spitalul Elias din Capitală de vineri.

Fostul președinte al României Ion Iliescu s-a prezentat și în iunie la Spitalul Universitar de Urgență Elias din Capitală pentru un control de rutină. Reprezentanții unității au precizat atunci că fostul șef de stat nu a rămas internat. Vă reamintim că Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală. Nu este prima intervenție pe care a făcut-o acesta

Ion Iliescu rămâne internat! Ion Iliescu
Ion iliescu a fost internat vineri. Sursa foto – facebook

„A depășit evenimentul de sâmbătă, evenimentul acut”

Ion Iliescu a mai fost operat la inimă fiindu-i montate câteva stenturi. De remarcat că una dintre operaţii a fost făcută la Paris în 2007. „În cazul în care faci chiar și o simplă viroză respiratorie, se poate complica foarte mult funcția inimii și atunci acești pacienți care sunt sensibili și au o imunitate scăzută pot să facă anumite complicații”, declara medicul generalist N. Peneș, de la Spitalul Elias despre situația lui Ion Iliescu.

Ion Iliescu a fost de trei ori președintele României. A câștigat fără drept de apel scrutinul din 1990, apoi le-a luat fața adversarilor și în 1992. S-a reîntors la Palatul Cotroceni în 2000 atunci când a câștigat turul 2 într-o cursă cu  Corneliu Vadim Tudor.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×