Ion Cristoiu, declaraţie surprinzătoare despre Ludovic Orban: „Poate că mâncau în fiecare zi frunze”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
06/12/2019, 21:52
Ion Cristoiu, declaraţie surprinzătoare despre Ludovic Orban: „Poate că mâncau în fiecare zi frunze”
Ion Cristoiu, despre declarația de avere a lui Ludovic Orban *foto: facebook

Jurnalistul Ion Cristoiu susține că președintele PNL, Ludovic Orban, ascunde ceva prin declarația de avere pe care a depus-o, după numirea ca premier. Mai mult, Cristoiu cere Agenției Naționale de Integritate să se sesizeze în acest caz.

Ion Cristoiu, mesaj despre declarația de avere a lui Ludovic Orban

Cristoiu cere ANI să îl verifice pe premier: „Declaraţia de avere a domnului Orban nu ar trebui totuşi verificată de ANI? Este obligatoriu ca ANI să înceapă o investigaţie. Dacă mai vorbeşte mult despre anticipate, este obligatoriu.”

Acesta susține că Ludovic Orban este vulnerabil din pricina declarației de avere: „La un moment dat, preşedintele, în măreţia lui democratică, poate să spună: „Domnule, dar staţi un pic. Totuși şi premierul trebuie să se supună ANI”. Nu credeţi? Este obligatorie această investigaţie asupra averii domnului Orban. Eu îl sprijin pe domnul Klaus Iohannis.”

„Până la urmă, chiar nu înţeleg cum au putut să completeze declaraţia aia de avere. Este falsă de la un capăt la altul. Să fim serioşi! Nu există aşa ceva. ANI trebuie să verifice”, a declarat Ion Cristoiu, la Antena 3.

Ludovic Orban, declarație de avere neverosimilă

Ludovic Orbana fost criticat în presă după ce în declarația de avere a notat că pe tot parcursul anului 2018 ar fi „supraviețuit la limită”, câștigând doar 3.100 de lei lunar, în vreme ce soția sa, care este casnică, nu ar fi avut niciun venit. Premierul și-a publicat declarația de avere și susține că are „un trai modest”, întrucât nu și-a dorit niciodată să trăiască „pe picior mare”.

„Sunt un om care nu are aplecare spre a trăi pe picior mare. Nu asta e problema, ci cât de corect este un om. Nu trebuie să se înțeleagă că sunt cel mai sărac premier, ci cel mai cinstit și corect”, a fost declarația lui Ludovic Orban, pe acest subiect.

„Poate că aşa au trăit, poate că mâncau în fiecare zi frunze”, a concluzionat Ion Cristoiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×