Ioana Tufaru, plină de durere. A fost la Teatrul Bulandra pentru a-i aduce un ultim omagiu Tamarei Buciuceanu

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
19/10/2019, 10:02
Ioana Tufaru, plină de durere. A fost la Teatrul Bulandra pentru a-i aduce un ultim omagiu Tamarei Buciuceanu GALERIE FOTO
Ioana Tufaru i-a adus un ultim omagiu Tamarei Buciuceanu. Sursa foto: wowbiz.ro

Ioana Tufaru, fiica regretatei actrițe și cântărețe Anda Călugăreanu a ținut morțiș să aducă un ultim omagiu celei care a fost Tamara Buciuceanu Botez. Cu siguranță mama Ionei Tufaru și Tamara Buciuceanu s-au intersectat de multe ori în viața lor, iar acum se vor revedea pe scena din Rai.

Ioana Tufaru i-a adus un ultim omagiu Tamarei Buciuceanu

Ioana Tufaru a mers la Teatrul Bulandra, acolo unde a fost depus trupul regretatei actrițe Tamara Buciuceanu. A depus flori și a aprins o lumânare la căpătâiul marii actrițe, apoi a fost fotografiată în fața teatrului, în timp ce savura o țigară.

Actrița Tamara Buciuceanu Botez a încetat din viață în data de 15 octombrie 2019, după ce a petrecut 12 zile în spital. A fost internată la Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor probleme cardiace. Artista a ajuns în stare gravă la spital, iar după câteva zile și-a revenit puțin. A cerut rudelor plăcintă cu vișine, însă nu a mai apucat să-și facă pofta, deoarece i s-a făcut din nou rău.

Ioana Tufaru i-a adus un ultim omagiu Tamarei Buciuceanu
Ioana Tufaru i-a adus un ultim omagiu Tamarei Buciuceanu. Sursa foto: libertatea.ro

Tamara Buciuceanu avea 90 de ani

A fost intubată și ventilată mecanic, însă pe data de 14 octombrie a pierdut lupta cu viața. Avea 90 de ani. Joi, 17 octombrie 2019, trupul neînsuflețit al Tamarei Buciuceanu a fost depus la Teatrul Bulandra, acolo unde admiratorii i-au adus un ultim omagiu.

Tot joi, la ora 18:00, a avut loc o slujbă de priveghi făcută de preoții de la Biserica Sf. Gheorghe Nou. Vineri, 18 octombrie, la ora 9:30, Tamara Buciuceanu va fi condusă pe ultimul drum la Biserica Sf. Gheorghe Nou, din centrul Capitalei, urmând ca la ora 13:00 aceasta să fie îngropată la Cimitirul Sfânta Vineri, potrivit anunțului făcut de preotul dr. Emil Nedelea Cărămizaru, parohul Bisericii Voievodale Sf. Gheorghe Nou.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×