Ioana Tufaru, mesaj de condoleanțe după moartea lui Mihai Constantinescu. Mama ei, Anda Călugăreanu, a cântat cu îndrăgitul artist. Video

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
30/10/2019, 21:43
Ioana Tufaru, mesaj de condoleanțe după moartea lui Mihai Constantinescu. Mama ei, Anda Călugăreanu, a cântat cu îndrăgitul artist. Video
Ioana Tufaru, mesaj de condoleanțe după moartea lui Mihai Constantinescu *foto: romaniaactualitati.ro

Mihai Constantinescu s-a stins marți din viața la vârsta de 73 de ani. Îndrăgitul artist s-a stins din viață după ce a stat nu mai puțin de cinci luni internat la spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde a avut de suferit de pe urma numeroaselor probleme cardiace pe care le-a avut de-a lungul vieții sale. Una dintre persoanele care știe cum e să pierzi o persoană dragă care este și iubită de o întreagă națiune este Ioana Tufaru, fiica fostei mare cântărețe Anda Călugăreanu. Și Ioana a publicat un mesaj emoționant, la despărțirea de artistul care a interpretat „Vitezomanul Gică”.

Ioana Tufaru, mesaj de condoleanțe pentru familia lui Mihai Constantinescu

Astfel, Ioana Tufaru a ținut să transmită condoleanțe familie îndrăgitului artist român: „Doamne, nu vreau să cred că este adevărat! Drum lin, poate, spre o lume minunată! Rămas bun, nu îl vom uita niciodată! Dumnezeu să-l odihnească! A fost un an trist și plin de plecări dincolo!”, a spus Tufaru, la vestea potrivit căreia artistul ar fi trecut în neființă.

Mama Ioanei, Anda Călugăreanu, a fost născută în același an cu artistul, în 1946. Artista a murit însă mult mai devreme, în 1992, când avea numai 46 de ani. De altfel, Călugăreanu și Constantiescu fac parte din aceeași generație de artiști și au apărut în mai multe festivaluri împreună.

Familia lui Mihai Constantinescu a primit numeroase mesaje de condoleanțe

Mihai Constantinescu a inspirat generații diferite de artiști. Astfel, pe lângă fiica Andei Călugăreanu, un mesaj a transmis de condoleanțe a transmis și Corina Chiriac: „A fost unul dintre reprezentanţii cei mai potriviţi pentru tânăra generaţie din anii ´70. Era prototipul de adolescent veşnic, el cânta la chitară, el iubea fetele, florile, căţeii, copiii. Era un artist ideal”, a scris buna sa prietenă.

De asemenea, și Adela Popescu a publicat pe instagram un mesaj pentru Mihai Constantinescu: „Te rog să revii, Înger de lumină / Fă-mi de mai poţi viaţa mai senină / Te rog să revii, dă-mi secretul vieţii / Şi du-mă-n zbor, într-o lume de vis, spre necuprins… Mulţumesc. Îmi pare rău”, a publicat realizatoarea emisiunii Vorbește lumea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×