Ioana Tufaru a ajuns actriță! Cât câștigă pentru o prestație de două ore

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/04/2019, 16:09
Ioana Tufaru a ajuns actriță! Cât câștigă pentru o prestație de două ore GALERIE FOTO
Cu cât este plătită Ioana Tufaru ca actriță?

Ioana Tufaru și-a găsit un loc de muncă! După multe încercări, a ieșit soarele și pe strada ei. …La 40 de ani, dar mai bine mai târziu decât niciodată, nu? Fiica lui Dan Tufaru colaborează cu Teatrul Evreiesc de Stat, iar suma pentru serviciile prestate este de 200 de lei. Ioana mai dispune și de un ajutor social de 600 de lei, iar iubitul ei câștigă 1.500 de lei pe lună. Apropiații fiicei Andei Călugăreanu au declarat pentru Click! faptul că ea repetă acum pentru piesa „Scripcarul pe acoperiş”, care va avea premiera în cursul lunii viitoare, pe 18 mai.

Ioana Tufaru, actriță la Teatrul Evreiesc

Fiica regretaților artiști Dan Tufaru și Anda Călugăreanu lucrează acum la Teatrul Evreiesc de Stat. Ioana este plătită cu 200 de lei, sumă care îi aduce un plus pe lângă ajutorul social și salariul iubitului, dar care nu ajunge nici pe departe pentru cheltuielile de zi cu zi.

„Ioana este tare fericită pentru că face parte din acest spectacol, este vânzătoarea de scrumbii. Nu o să aibă replici, dar o să cânte cu toţii, este un proiect foarte frumos, de care este încântată. Acolo a jucat şi tatăl ei, Dan Tufaru, aşa că toți cei care l-au cunoscut şi l-au îndrăgit au primit-o cu braţele deschise”, au spus surse apropiate de Ioana Tufaru, pentru tabloidul „Click!”.

Ioana Tufaru este actriță! Cu cât e plătită?
Ioana Tufaru este actriță! Cu cât e plătită?

Ioana Tufaru, scandal teribil în tramvai

„M-am certat rău de tot cu o femeie din tramvai care mi-a spus că sunt iresponsabilă şi că am un copil murdar. S-au speriat ceilalţi călători de mine, dar nu m-am putut abţine. M-am săturat să se arunce în mine cu noroi, cu vorbe neadevărate, nefondate. Probabil că respectiva cucoană la care am zbierat cum n-am mai făcut-o niciodată, a văzut copilul când venea din parc, unde se joacă, se caţără pe tobogan, aleargă, cum fac toţi copii de altfel”, a povestit Ioana Tufaru.

„N-are cum să ajungă Luca acasă curat, din parc. Eu îl şterg, dar el tot se murdăreşte… Să-mi arătaţi mie, dragă doamnă, un copil care pleacă din parc şi este curat! I-aş ruga pe toţi cei care vorbesc urât la adresa mea să-şi vadă de treaba lor. Eu am grijă de Luca. Dacă era murdar, neîngrijit, subnutrit, nu-l mai primeau la grădiniţă, unde merge zi de zi şi toată lumea îl iubeşte”, a explicat fiica Andei Călugăreanu și a lui Dan Tufaru, lovită deseori de soartă, dar și de semeni ai noștri care nu au suflet, sentimente și nici prea multe circumvoluțiuni cerebrale…

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×