Ioana Ginghină s-a înscris în PNL: „Am ales să intru pe teren și să joc”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
01/02/2020, 13:35
Ioana Ginghină s-a înscris în PNL: „Am ales să intru pe teren și să joc”
Ioana Ginghină, alături de Ludovic Orban. Actrița s-a înscris în PNL. Sursa foto: Facebook

Decizie surprinzătoare luată de Ioana Ginghină. Îndrăgita actriță s-a înscris în Partidul Național Liberal, urmând astfel exemplul lui Mircea Diaconu și a celorlalți colegi de breaslă care au optat pentru o carieră politică.

Ioana Ginghină lasă actoria pentru politică. S-a înscris în PNL

Anunțul a fost făcut chiar de frumoasa brunetă printr-un scurt mesaj postat pe rețelele de socializare. „Pentru că vreau o schimbare, am ales să intru pe teren și să joc!”, a scris Ioana Ginghină pe contul său de Facebook, publicând și o serie de fotografii alături de liderii formațiunii politice, printre care și premierul Ludovic Orban.

Chiar dacă mulți dintre cei care îi urmăresc activitatea în mediul online au primit cu mare entuziasm decizia actriței de a-și încerca norocul pe scena politică, au existat și reacții negative. Unii fani îi reproșează vedetei că își abandonează adevărata sa menire, în vreme ce alții consideră că riscă să „se mânjească” asociindu-se cu actuala clasă politică.

Un actor nu mai este actor când intră în politică. Sunt atâtea exemple de actori care au vrut să fie și actor și am politic și nu au fost nici una nici altă. Rămâneți la actorie, aici vă pricepeți,dincolo…”, „Nu știu dacă e cea mai buna decizie, dar e de apreciat că vrei să schimbi ceva și pentru asta treci la fapte, nu doar vorbe. Până la urmă avem nevoie de oameni cinstiți în interior pentru a se produce schimbarea în bine. Succes!”, sau „Ohhh….nuuuu, cea mai greșită decizie??? Păcat, nu te mânji, fugi departeeee. Cât mai poti…”, sunt doar câteva dintre reacțiile din partea admiratorilor săi.

Divorțul de Alexandru Papadopol a făcut-o mai puternică: „Viața mea e refăcută. Am descoperit multe lucruri”

După o perioadă mai dificilă prilejuită de divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină pare să-și fi regăsit în sfârșit pofta de viață. Ba mai mult, această experiență a făcut-o mai puternică și mai optimistă ca niciodată. În plus, lucrurile merg ca pe roate și din punct de vedere profesional, mai ales de când a făcut pasul spre lumea afacerilor, așa că are toate motivele să privească înainte cu încredere.

Eu când am ales să vorbesc despre divorţ era deja după un an de când noi discutam, deja lucrurile erau clare. Nu a fost cu scandal, nici măcar când era o perioadă de criză. Viaţa mea e refăcută, sunt ok, sunt bine.

De-a lungul acestui proces am descoperit multe lucruri. Am mai mult timp pentru mine, pentru că copilul este şi la tată, am început să fac cursuri de dezvoltare personală, ies mai mult, merg în vacanţă cu prietenii. Am şi afacerea mea, am avut o perioadă foarte bună şi financiar!”, a dezvăluit Ioana Ginghină într-un interviu acordat recent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×