Ioana Ginghină, prima experiență cu botoxul. Decizia luată după divorțul de Alexandru Papadopol

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
22/08/2019, 16:28
Ioana Ginghină, prima experiență cu botoxul. Decizia luată după divorțul de Alexandru Papadopol
Ioana Ginghină a ajuns pe mâna medicului estetician. Sursa foto: Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină l-a uitat deja pe Alexandru Papadopol, iar acum tot ce își dorește este să își demonstreze că poate fi o femeie independentă. Fosta soție a actorului a început să dea tot mai mult din casă pentru diferite reviste, iar pe blogul ei scrie aproape zilnic despre cum arată viața după divorț.

Ioana Ginghină se recuperează la medicul estetician după divorț

Astăzi, actrița care a interpretat-o pe unguroaica Ildiko în telenovela „Numai iubirea” s-a fotografiat alături de un cunoscut doctor estetician și a scris că este prima ei experiență cu botoxul. Decizia vedetei de a trece prin mâinile chirurgului estetician nu au fost însă bine primite de fani. Aceștia au început să o critice destul de aspru.

Mulți i-au transmis Ioanei că e deja frumoasă și că nu merită să își facă operații estetice pentru că are o frumusețe naturală aparte. Un alt fan i-a scris că botoxul distruge textura buzelor și că ar trebui să renunțe la această idee. Altcineva i-a scris pe Facebook că ar trebui să aibă grijă cu cine anume se asociază, făcând o aluzie la medicul cu care s-a pozat, și nu una tocmai bună.

ioana ginghină
Ioana Ginghină își reface viața după divorțul de Alexandru Papadopol. Sursa foto: spynews.ro

Fanii, pro și contra

„Ioana dragă, ai grijă cu ce “doctori” îți asociezi numele. Această “clinică” este renumită și nu în sensul bun. Interesează-te și vei afla mai multe!; Botoxul distruge textura buzelor naturale… doar o părere; Esti frumoasă așa cum ești, dar este alegerea ta și o respect!; Hai fă-te fată faină, fă ce îți place ție. Sunt în aceeași situație ca tine. Capul sus”, sunt câteva dintre comentariile pe care Ioana Ginghină le-a primit pe Instagram și Facebook.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×