Ioana Ginghină, iubita unui fost fiu de președinte: “A avut o relație extraconjugală cu ea

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
23/08/2019, 12:01
Ioana Ginghină, iubita unui fost fiu de președinte: “A avut o relație extraconjugală cu ea
Ioana Ginghină a avut o viață sentimentală zbuciumată. Sursa foto: click.ro

Divorțul Ioanei Ginghină de Alexandru Papadopol după o căsnicie de mai bine de 12 ani a ținut prima pagină a ziarelor de scandal în ultima perioadă. Puțină lume știe, însă, că „Papi” nu a fost singurul bărbat din viața frumoasei brunete. Cu mai mulți ani în urmă, îndrăgita actriță a trăit o scurtă poveste de dragoste alături de fiul uneia dintre cele mai reprezentative figuri de pe scena politică.

Ioana Ginghină s-a iubit cu fiul fostului președinte Emil Constantinescu

Este vorba despre Dragoș Constantinescu, nimeni-altul decât fiul fostului președinte al României, Emil Constantinescu. Se întâmpla în 2006, la scurt timp după divorțul de primul soț, actorul Daniel Tudorică, cei doi fiind separați încă din anul 2005.

Dragoş Constantinescu, fiul fostului preşedinte Emil Constantinescu, a avut o relaţie extraconjugală, până de curând, cu actriţa de telenovele Ioana Ginghină. Ioana Ginghină a fost căsătorită cu un actor, de care a divorţat legal la începutul acestui an. De separat, ea s-a separat de fostul soţ la sfâşitul anului trecut. Nici nu s-a despărţit bine de fostul soţ, că Ioana a devenit extrem de apropiată cu fiul fostului preşedinte Constantinescu. Cei doi au ieşit mai multe luni împreună, chiar au fost văzuţi în cea de-a doua săptămână a lunii ianuarie într-un magazin din Bucureşti, la cumpărături. Dragoş Constantinescu era atunci căsătorit, dar şi el a divorțat”,  scria la acea vreme ziarul Averea.

Dragoș, fiul fostului președinte Emil Contantinescu, s-a iubit cu Ioana Ginghină. Sursa foto: adevarul.ro
Dragoș, fiul fostului președinte Emil Contantinescu, s-a iubit cu Ioana Ginghină. Sursa foto: adevarul.ro

Ioana Ginghină, dezvăluire de senzație. Fiica sa a sfătuit-o să se despartă de Alexandru Papadopol

Chiar dacă s-a văzut nevoită să treacă prin experiența unui nou divorț, Ioana Ginghină a reușit să depășească aceste momente dificile, mai ales datorită fiicei sale. De altfel, Ruxandra a fost cea care a sfătuit-o pe mama sa să pună punct căsniciei cu Alexandru Papadopol, nemaiputând suporta lucrurile negative pe care le trăiau.

Ruxandra este extraordinar de curajoasă. Câteodată cred că este îngerul meu păzitor. M-a ajutat atât de mult în această perioadă şi, într-un fel, am făcut o echipă. Oricum, nici ea nu avea parte de un tratament diferit de al meu. Deşi trăiam toţi trei în aceeaşi casă, eram doar noi două. Ajunseserăm să ne bucurăm când eram singure şi să fim mai liniştite aşa, însă eu nu aveam curajul să conştientizez asta.

Apoi, am auzit-o pe Ruxandra, ca o voce a conştiinţei: «Mamă, eu, dacă eram în locul tău, divorţam». A durut foarte tare să aud asta, însă mi-am dat seama că vreau să fiu un exemplu de femeie puternică pentru ea. Acum este mult mai responsabilă ca înainte. S-a maturizat mai repede din cauza acestor probleme. Dar este bine”, a declarat îndrăgita actriță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×