Ioana Ginghină, atac subtil la Alexandru Papadopol, după divorț. Ce a anunțat pe blogul personal

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/07/2019, 13:02
Ioana Ginghină, atac subtil la Alexandru Papadopol, după divorț. Ce a anunțat pe blogul personal
Ioana Ginghină susține că e în sfârșit o femeie liberă. Sursa foto: libertatea.ro

Ioana Ginghină a lansat un nou mesaj pe blogul ei cu trimitere la fostul soț, Alexandru Papadopol. Aceasta a scris că acum știe ce înseamnă fericirea și că se bucură de  mai multă libertate, ba chiar a spus că e bucuroasă pentru că are mai mult loc în pat și nu mai e înghesuită. Vedeta a descris cum decurge viața ei post-divorț.

Ioana Ginghină se simte o femeie fericită și liberă

Ioana a spus că părinții ei au ajutat-o să își vindece rănile după despărțirea de Papi și că ei sunt oamenii care i-au spus cuvintele calde care îi lipseau din partea fostului. Ioana, plecată la Sibiu, s-a revăzut cu oamenii dragi ei, cu prietenii vechi din copilărie și a scris că s-a simțit pentru prima oară după mult timp o femeie împlinită.

Pe Ruxi a lăsat-o la Sibiu, acolo unde urmează cursurile unei școli de vară, iar ea se bucură acum de libertate singură. A mai scris că se simte extraordinar de bine fără soțul ei și că acum toată casa îi aparține și poate face ce își dorește.

Cei doi actori au divorț recent. Sursa foto: libertatea.ro

„Dorm într-un pat mare… singură. Nu mă mai înghesuie nimeni”

Vedeta a spus că are mai mult spațiu în dressing și că nu îi mai ține nimeni socoteala hainelor pe care le cumpără și nici câți bani a dat pe ele.

„Dorm într-un pat mare de două persoane… singură. Este fantastic, nu mă mai înghesuie nimeni. Pot dormi pe diagonală, dacă vreau. A și era să uit asta. Am mai mult loc în dressing, deci pot să-mi cumpăr haine căci nimeni nu va ști câte mi-am luat și cât au costat. Da, chiar că m-am hotărât să trăiesc clipa și să mă bucur de faptul că sunt liberă”, este atacul evident pe care Ioana Ginghină îl lansează la adresa lui Alexandru Papadopol.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×