Ioana Ginghină a rupt tăcerea. De ce s-a despărţit, de fapt, de Alexandru Papadopol

Dan Suta   
în Stiri mondene
25/05/2019, 09:18
Ioana Ginghină a rupt tăcerea. De ce s-a despărţit, de fapt, de Alexandru Papadopol
Ioana Ginghină a vorbit despre despărțirea de Alexandru Papadopol. Sursa foto: unica.ro

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol sunt într-o criză sentimentală. Cei doi formează de ani buni unul dintre cele mai trainice cupluri din România, însă neînțelegerile au apărut și în familia lor. Ioana Ginghină a recunoscut că lucrurile nu mai funcționează în regulă între cei doi. Ioana a spus că va face chiar ea anunțul în momentul în care vor lua o decizie definitivă.

Ioana Ginghină, o femeie îndependentă, după despărțirea de Papadopol

Despărțirea este destul de evidentă, mai ales că cel mai recent mesaj postat de vedetă pe blogul ei este chiar despre asta. Actrița a spus că este o femeie îndependentă și că pentru ea și independența aceasta e o provocare. Vedeta a spus că nu vrea să fie singură mult timp, căci nu vrea să călătorească singură în viață.

Femeia a spus că în ciuda independenței ei feroce, vorbește zi de zi cu sora ei, probabil consultându-se în legătură cu ce ar trebui să facă de acum înainte, având în vedere că relația ei cu Papi e pe butuci. Vedeta a mai spus că principala ei preocupare este fetița pe care o are cu Papadopol. Femeia a spus că despărțirea ar veni de la o trădare.

Cei doi ar fi divorțat din cauza unei trădări a soțului ei. Sursa foto: avantaje.ro

Ioana Ginghină își protejează fiica

Ruxi, fetița pe care o are Ioana Ginghină cu actorul este principala preocupare a mamei. A spus că vrea să o protejeze și să nu simtă tensiunea care există între părinții ei, cu toate că la un moment dat, dacă va exista o despărțire definitivă, copilul va afla. Ruxi a împlinit vârsta de 10 ani în anul 2018, iar cei doi sunt căsătoriți de 12 ani.

”În primul rând trebuie să-mi protejez copilul şi până nu vor fi lucrurile bine puse la punct, nu voi face mari declaraţii. Ruxi se duce la şcoală şi nu ştiu ce vor zice copiii acolo după ce au apărut informaţii despre noi. De asta vreau să mă abţin şi dacă vreau să sparg această „bubă”, o voi face după ce se termină şcoala.

Mai sunt patru săptămâni şi iau copiii vacanţă. Ca să o protejez pe Ruxi, pentru că, mamă fiind, te gândeşti prima oară la copil”, a scris Ioana Ginghină pe blogul ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×