Ioana Filimon rupe tăcerea după ce a fost sechestrată de iubitul turc: ”Lăsăm legea să acționeze”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/11/2019, 09:11
Ioana Filimon rupe tăcerea după ce a fost sechestrată de iubitul turc: ”Lăsăm legea să acționeze”
Ioana Filimon este în continuare amenințată de iubitul turc după ce a fost sechestrată. Sursa foto: cancan.ro

Ioana Filimon a ținut prima pagină după ce s-a scris că a fost sechestrată de iubit în Turcia în urmă cu câteva luni. Frumoasă brunetă a negat la vremea respectivă, dar după ce s-a întors în țară și-a închis conturile de socializare, iar acum spune adevărul despre ce s-a întâmplat între ea și milionarul turc.

Ioana Filimon recunoaște că a fost sechestrată și spune că este în continuare amenințată

Fosta Miss România 2016 a avut o relație de dragoste controversată cu un milionar turc pe nume Cengiz Şıklaroğlu. Bărbatul este și fostul iubit al Otiliei Bilionera și prin intermediul cântăreței Ioana Filimon și milionar s-au cunoscut și au început o relație. După ce s-a scris că a fost sechestrată în Turcia, frumoasa concurentă de la „Ferma” a rupt tăcerea și a spus adevărul. Ioana Filimon a mărturisit că întradevăr a fost sechestrată și în continuare este amenințată de fostul iubit turc.

„Eu sunt bine. Încerc să fiu bine, încerc să trec peste o perioadă care a fost, nu neapărat, grea. Când vezi că se spun atâtea minciuni, iar tu stai în faţa televizorului şi le vezi, na… Nici nu am vrut să ies să declar nimic, lăsăm legea să acţioneze şi poliţia să îşi facă datoria și de acum încolo, să fim sănătoşi cu toţii. Cred că multe fete ar putea învăţa din experienţa mea, pentru că poţi să o păţeşti. Nu s-au oprit ameninţările, dar să fim sănătoşi, că boala vine”, a declarat Ioana Filimon, potrivit spynews.ro.

Milionarul turc i-a cerut Ioanei Filimon înapoi inelul de logodnă

Fostul iubit al Ioanei Filimon este hotărât să o distrugă pe vedetă și îi contactează pe toți care au colaborat cu fosta Miss România și le spune să nu mai lucreze cu ea. În plus, bruneta a declarat că milionarul turc o amenință că îi aruncă acid pe față. Ioana a spus în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D că are familia aproape și a ieșit să spună această poveste pentru a învăța și alte fete cu cine să vorbească.

Fosta concurentă de la „Ferma” a mai spus că i-a dat înapoi inelul de logodnă fostului iubit despre care se spunea că valorează 27.000 de euro. Milionarul a amenințat-o și a dat-o în judecată pentru furt. Bărbatul are altă variantă de adevăr și spune că a fost șantajat de Ioana Filimon cu niște filmulețe compromițătoare pentru care i-ar fi cerut suma de 100.000 de euro.

„O să depun plângere penală împotriva Ioanei pentru că mi-a luat banii și inelul. Este o mincinoasă și trebuie să plătească pentru ce a făcut. Iar firmele care vor cumpăra inelul de la Ioana, dacă ea are de gând să-l vândă, o să le acționez în judecată pentru furt. Inelul pe care am dat 27.000 de dolari îmi aparține. Îi fac plângere la Poliție fiindcă trebuie să răspundă în fața legii pentru furt”, a declarat Cengiz Şıklaroğlu pentru Cancan.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×