Ioana Filimon, cea mai frumoasă concurentă de la Ferma! Miss România face furori la Pro TV

Ana Chivu   
în Stiri mondene
22/02/2019, 16:47
Ioana Filimon, cea mai frumoasă concurentă de la Ferma! Miss România face furori la Pro TV GALERIE FOTO
Ioana Filimon, cea mai sexy concurentă de la Ferma!

Ioana Filimon a încălzit atmosfera la Ferma de la Pro TV! Cocurenta se îmbracă atractiv și cât mai mulat, pentru a se mândri cu ceea ce i-a dat mama natură. De asemenea, cu ajutorul emisiunii, toți urmăritorii săi de pe rețelele de socializare au putut vedea cât de bine se descurcă în situații pe care alții le credeau departe de fosta Miss.

Tânăra știe să gătească excepțional, știe să mulgă vaca și nu se abate de la nicio muncă din jurul casei unde locuiește pe întreaga durată a emisiunii. Iată ce a declarat frumoasa la începutul filmărilor, când nici nu știa ce o așteaptă!

Ioana Filimon, încinge imaginația concurenților de la Ferma!

Ioana Filimon a adoptat în cadrul emisiunii ținute cât mai sexy, astfel încât să i se vadă trupul sculptat și darurile de la mama natură. Fosta Miss România pare că a venit cu gândul de a câștiga la experiența Fermei, așa că nu s-a dat înapoi de la nicio muncă și a arătat cât de descurcăreață este.  „Lumea mă percepe ca pe o fată care nu știe să facă nimic. Oamenii cred că doar aparențele contează dacă sunt fotomodel și am câștigat concursuri de miss. Sunt mai mult decât atât și asta o voi demonstra la «Ferma»”,  a spus Ioana Filimon înainte de începerea show-ului. De asemene, Miss România a mai mărturisit, în cadrul interviurilor Pro TV, că s-a simțit mereu complexată în legătură cu mărimea buzelor sale.

Ioana Filimon a sucit mințile concurenților de la Ferma!
Ioana Filimon a sucit mințile concurenților de la Ferma!

„Am avut o problemă foarte mare cu buzele mele. Mă deranja foarte tare că mi se spunea «Buzuca» sau «Buzoasa». După ce am câștigat concursul de miss, lumea a spus că a câștigat o fată operată. Nu e adevărat, am o singură operație estetică, cea de mărire de sâni. Lumea este răutăcioasă, nu mă crede. De obicei, femeile care sunt frumoase sunt percepute ca niște femei mai puțin inteligente, dar nu este adevărat. Sunt inteligentă, știu ce vreau de la viață” , a povestit sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×