Categorie: Autor:

Invidiată cândva pentru aspectul ei fizic, Marinela Niţu a ajuns să arate acum GROAZNIC! Imagini EXCLUSIVE cu fosta iubită a „luceafărului” Miron Cozma

Relaţia Marinelei Niţu cu Miron Cozma a fost, fără doar şi poate, una dintre cele mai tumultuoase poveşti de dragoste din showbiz-ul românesc. Cei doi au fost împreună – cu ceva pauze, ce-i drept – mai bine de un deceniu şi jumătate, dar nu au fost niciodată căsătoriţi – doar s-au logodit, în Biserică, în faţa lui Dumnezeu – şi s-au despărţit în 2014, cu doar o zi înainte de Ziua Îndrăgostiţilor.

Motivul?! Pur şi simplu nu se mai suportau. „Are multe calităţi, dar atracţia puternică spre haiducie, politică, schimbă un om. Nu e nimic rău să faci asta, dar eu nu mă regăsesc în spiritul asta. Nu era aşa, l-am cunoscut lider sindical şi se purta frumos cu mine. O să fie mereu bărbatul vieţii mele, dar e o diferenţă de idealuri. Plus că mp deranja că mirosea în fiecare zi a ceapa şi a usturoi„, explica Marinela Niţu la vremea respectivă.

Marinela Nițu este de nerecunoscut

Din păcate, despărţirea – dar şi numeroasele operaţii estetice – şi-au pus amprenta serios asupra fizicului fostei iubite a „Luceafărului Huilei”. Iar dacă în trecut era invidiată pentru modul în care arăta, acum, în 2018, Marinela  arată pur şi simplu groaznic, după cum se poate vedea în imaginile primite pe adresa redacţiei noastre. ”E horror!”, au exclamat fanii care au văzut ultimele imagini cu ea.

Iar specialiştii confirmă acest lucru: „Cert este că şi-a făcut prea multe injectări cu silicon, greşite, la buze, pomeţi şi frunte, injectari care au dus la acest rezultat grotesc„.

Taguri: Marinela Nitu