Internetul n-a avut milă de Maria Grapini! Cele mai bune glume, după gafa cu „Tela Viv”. Galerie Foto

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
30/10/2019, 16:09
Internetul n-a avut milă de Maria Grapini! Cele mai bune glume, după gafa cu „Tela Viv”. Galerie Foto GALERIE FOTO
Maria Grapini, „victima” glumelor de pe internet pentru gafa cu Tela Viv *foto: captură facebook

Europarlamentarul Maria Grapini, fost ministru pentru IMM-uri și Turism, a reușit o nouă gafă care a făcut înconjurul internetului. Aflată într-o vizită oficială în orașul israelian Tel Aviv, Grapini a scris într-o postare pe facebook că se afla în „Tela Viv”. Greșeala a fost taxată foarte dur de internauți, care nu au uitat-o pe Grapini pentru gafele pe care le-a făcut, inclusiv țara „Letiția”, o confuzie cu una dintre statele baltice Letonia sau Lituania. Europarlamentarul s-a ofuscat într-o postare pe facebook în care arată că jurnaliștii nu îi apreciază munca.

Cele mai tari glume după ultima gafă a Mariei Grapini

Internetul s-a dovedit a fi o resursă inepuizabilă de glume la adresa lui Grapini, după gafa cu „Tela Viv”.  „A mutat Viorica ambasada din Tela Viv sau a trimis-o pe Grapini?”, anunță un internaut. „Maine plec Losan Geles, Ame Rica”, Din cauza la doamna Grapini, in seara asta, am mancat Nutella Viv.”

„In seara asta doamna Grapini se lupta sa scrie corect Tela Viv pe Facebook. In timp ce eu sunt invidios ca sunt doar in Bucu Resti”, „Sa nu-i uitam pe maestrii Cichi Cian si Silver Testalone”, „Salutari din Chi si Nau!!!”, au mai fost glumele care au umplut internetul. VEZI ȘI GALERIE FOTO

Un „trenuleț” cu glume la adresa Mariei Grapini, pe facebook

De altfel și compania de călătorii vola.ro a publicat o galerie întreagă cu posibile destinații ale lui Grapini:

Iar am comis-o.Toate orașele importante din Letiția sunt aici. Felicitări, Vo La!

Gepostet von Vola.ro am Mittwoch, 30. Oktober 2019

Reacția Mariei Grapini, după ce internetul a râs de ea pentru gafa privind „Tela Viv”

Maria Grapini a ținut să le răspundă cârcotașilor. Ea a scris despre jurnaliștii care au distribuit gafa ei și despre care a spus că nu se uită niciodată să vadă ce activitate are:

„Marii jurnalisti au dat o stire:am scris asta noapte Tela viv in loc de Tel Aviv! Evident, am corectat! Buuuun! Asta este stirea vietii lor! Dar despre activitatea mea de ce nu scriu oare acesti mari jurnalisti? E lesne de inteles! Nu am furat, nu am contracte cu statul, nu am fost colaboratoare a securitatii, sunt patriot, lupt pentru Romania, ajut cat pot de mult oamenii! Asta e! Voi continua sa-mi fac datoria, oricat ar incerca sa ma blameze! Totdeauna pentru mine a contat fondul problemelor! O zi frumoasa va doresc!”, a scris Maria Grapini pe facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×