Inna i-a spart casa unui actor celebru? Scandal uriaş făcut de soţia artistului!

in Stiri mondene
24/04/2018, 12:33
Inna i-a spart casa unui actor celebru? Scandal uriaş făcut de soţia artistului! GALERIE FOTO
Inna a provocat un scandal uriaş în familia actorului Burak Ozcivit.

Zvon cu iz de amantlâc legat de cântăreaţa noastră. Inna i-a spart casa unui actor celebru?! Totul a plecat după ce solista a filmat o reclamă la şampon!

Inna este un magnet pentru brandurile din străinătate. După ce a filmat o serie de spoturi publicitare pentru o firmă de băuturi răcoritoare, românca a primit propunerea unei reclame la şampon, alături de actorul Burak Ozcivit.

Inna i-a spart casa unui actor celebru?! Nevasta bărbatului e furioasă

Cunoscut după rolurile sale din telenovelele turceşti, precum „Dragoste infinită” sau „Suleyman Magnificul”, bărbatul în vârstă de 33 de ani a primit un milion de dolari pentru reclama alături de Inna. Doar că această colaborare nu a fost pe placul soţiei turcului, Fahriye. Conform gazetevatan.com.tr, aceasta i-a interzis soţului ei să posteze imagini cu Inna sau să devină prietenul ei pe reţelele de socializare. Momentul de apogeu al furiei femeii a avut loc când a aflat că Inna şi Burak au stabilit să lanseze, în duet, o piesă în limba turcă!

Ştirea MOMENTULUI

FATA celei mai batrane mame din România a şocat Internetul! Cum s-a pozat ELIZA ILIESCU! A ajuns de nerecunoscut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.