Categorie: Autor:

Înmormântarea lui Leo Iorga are loc astăzi la Cimitirul Bellu din Capitală. Mesajul soției sale, Paula

Înmormântarea lui Leo Iorga are loc astăzi, la Cimitirul Bellu din Capitală. Fanii și colegii de breaslă ai artistului și-au putut lua rămas bun ieri de la solistul trupei Compact, al cărui trup a fost depus la Casa Eliad din centrul Bucureștiului. Artistul s-a stins din viață sâmbătă, 2 noiembrie 2019, după opt ani în care s-a luptat cu cancerul.


UPDATE, 10:33 – Înmormântarea va avea loc la ora 14:00 și nu la ora 12:00 cum s-a comunicat ieri. Cel mai probabil slujba de înmormântare va începe la ora 12:00.


Înmormântarea lui Leo Iorga are loc azi, la Bellu

Soția lui Leo Iorga, Paula, a postat ieri un mesaj pentru toți cei care voiau să își ia adio de la marele cântăreț. „Trupul neînsufleţit va fi depus luni, la Casa Eliad (vis-a-vis de Biserica Sf. Mina), urmând ca marţi să aibe loc înmormântarea la Cimitirul Bellu”, a scris ieri Paula Iorga pe Facebook. Totodată, aceasta a postat și o fotografie cu Leo Iorga, in memoriam.

Leo Iorga a suferit mai multe intervenții chirurgicale în străinătate, după ce cancerul a recidivat de mai multe ori, în părți diferite ale corpului. Artistul a fost operat în Germania, iar oamenii s-au mobilizat pentru a strânge bani pentru el. În cele din urmă, din nefericire, Leo nu a mai rezistat și a plecat într-o lume mai bună. Calvarul a început pentru marele artist în anul 2011, iar în cei 8 ani de zile, artistul a sperat că va învinge cancerul definitiv.

Paula spera să fie împreună mai mult timp

Paula, soția cântărețului, a avut un mesaj emoționant când cei doi au împlinit 30 de ani frumoși de căsătorie, în speranța că vor fi împreună mulți ani. „Doamne, îţi mulţumim pentru tot ce ne-ai dăruit în aceşti 30 de ani, când te-am chemat să ne uneşti în Sfânta Taină a Cununiei! Ajută-ne, te rog, în continuare cu binecuvântarea ta – iubire, iertare, sănătate, armonie, prosperitate şi pace!”, a declarat Paula Iorga când Leo era în viață, conform cotidianului tabloid click.ro.