INFOTRAFIC despre starea drumurilor din țară în condiții de iarnă: Cum se circulă

Maria Cristina   
în Instant Articles
19/11/2018, 17:53
INFOTRAFIC despre starea drumurilor din țară în condiții de iarnă: Cum se circulă
INFO TRAFIC despre starea drumurilor din țară în condiții de iarnă Cum se circulă

Poliția Română informează despre starea drumurilor din țară în condiții de iarnă. Circulația în România este afectată din cauza ninsorilor și a viscolului care a reușit să închidă câteva drumuri. În această dimineață, șapte drumuri naționale au fost închise, potrivit informațiilor de la centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române.

Tot aceste drumuri au fost închise pe anumite porțiuni și duminică, 18 noiembrie. Așadar, circulația în țară este deficitară, iar accidentele nu au lipsit nici ele. La Botoșani o mașină și o autoutilitară s-au răsturnat.

INFOTRAFIC despre starea drumurilor din țară

JUDEȚUL HARGHITA: ”în judeţul Harghita, traficul este blocat, pe DN15 Borsec -Piatra Neamţ, pe raza comunei Creanga, din cauza unor autovehicule deraiate(zăpadă şi polei). A fost anunţat administratorul.Carosabilul este acoperit cu zăpadă iar pe anumite porţiuni cu polei. Se acţionează şi se împrăştie material antiderapant. Se estimează ca  în aproximativ 45-60 de minute traficul va fi reluat.”, 

JUDEȚUL BUZĂU: ”Pentru a se permite repunerea pe roţi a unui autobuz, traficul va fi blocat pe DN 2 Buzău – Râmnicu Sărat, la kilometrul 137(localitatea Oreavu). Dacă restricţia va dura peste timpul estimat, pentru intervale scurte se va permite traficul dirijat de poliţişti rutieri. Se estimează ca  în aproximativ 45-60 de minute traficul va fi reluat în condiţii normale.”, informează Info Trafic.

JUDEȚUL IAȘI: Traficul a fost restricționat pe  DN 2 Roman – Paşcani: ”e blocat pe un sens, la km. 365, pe raza comunei Miroslovești, din cauza unui autotren a rămas blocat pe partea carosabila acoperită cu zăpadă și gheață, într-o zonă în care drumul este în rampă.”, anunță Info Trafic. De asemenea, ”traficul a fost restricționat pe DN 28A, în zona mun. Pașcani –  suburbia Gastesti, județul Iași, pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone, din cauza căderilor de zăpadă care au acoperit partea carosabilă.”

BOTOȘANI: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează în judeţul Botoşani, traficul este blocat pe DN29B Botoşani- Flămânzi, pe raza comunei Bălăuşeni, din cauza unui acccident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz(6 persoane). Carosabilul este acoperit cu zăpadă şi ninge abundent. Se acţionează şi se împrăştie material antiderapant. În aproximativ 30-45 de minute traficul va fi reluat.”

A3 BUCUREŞTI -PLOIEŞTI: „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează pe A3 Bucureşti –  Ploiesti, la kilometrul 20, pe sensul către Ploieşti, a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme. Din această cauză a treia bandă este restricţionată circulându-se pe prima şi pe a doua bandă. În urma evenimentului o persoană a fost rănită uşor. Pe timpul cercetărilor traficul va fi oprit total. Se estimează ca  în aproximativ 30-45 de minute traficul va fi reluat în condiţii normale.”

JUDEŢUL ILFOV TRAFIC RESTRICŢIONAT PE DNCB: „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Ilfov, pe DNCB  în localitatea Domneşti, a avut loc un acident în care au fost implicate un autotren şi un autoturism. În urma evenimentului o persoană  a fost rănită uşor. Traficul se desfăşoară pe un fir alternativ în ambele sensuri. Se fac cercetări pentru stabilirea vinovăţiei. Valorile de trafic sunt crecute şi se circulă în coloană pe mai mulţi kilometri. Se estimează ca în aproximativ 30-45 de minute traficul va fi reluat în condiţii normale.”

JUDEŢUL VASLUI TRAFIC OPRIT PE DN 15D: „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 15D Vaslui – Roman, pe raza comunei Dumeşti, judeţul Vaslui, din cauza unui autotren care a deraiat, circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers. Nu sunt victime iar în aproximativ 45 de minute traficul va fi reluat.”

JUDEŢUL OLT TRAFIC OPRIT PE DN 6: „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6 Caracal – Radomireşti, la kilometrul 146, judeţul Olt, din cauza unei platforme auto care s-a răsturnat, circulaţia rutieră este blocată, pe ambele sensuri de mers. Nu sunt victime iar în aproximativ 30-45 de minute traficul va fi reluat.”

AGLOMERAŢIE PE AUTOSTRADA A1 PITEŞTI – BUCUREŞTI, LA INTRAREA ÎN CAPITALĂ: „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza numărului mare de autovehicule dar şi a vitezei de rulare reduse ca urmare acondiţiilor meteo nefavorabile, circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 Piteşti – Bucureşti se desfăşoară pe tronsonulkilometric 15 – 10+500 în condiţii de aglomeraţie. La intrarea în municipiul Bucureşti s-a format coloană de maşini.”

Cele șapte drumuri naționale închise

Șapte drumuri naționale au fost închise de către autorități din cauza condițiilor meteo nefavorabile.
Șapte drumuri naționale au fost închise de către autorități din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Autoritățile au închis șapte drumuri naționale datorită condițiilor meteo nefavorabile:

1. DN 2H, în Milişăuţi, judeţul Suceava, la kilometrul 4+776

2. DN 2L, în Soveja, judeţul Vrancea, la kilometrul 59+900

3. DN 7C (Transfăgărăşan), de la kilometrul 104 (Piscu Negru, judeţul Argeş) până la kilometrul 130+800 de metri (Bâlea Cascadă, judeţul Sibiu)

4. DN 12B, în Slănic Moldova, judeţul Bacău, pe tronsonul kilometric 16+450-17+500

5. DN 17D, între Şanţ (judeţul Bistriţa-Năsăud) şi Cârlibaba (judeţul Suceava), pe tronsonul kilometric 86 – 103

6. DN 21A, între Bărăganul (judeţul Brăila) şi Ţăndărei (judeţul Ialomiţa), pe tronsonul kilometric 0 – 21

7. DN 67C (Transalpina), pe tronsonul Rânca (Gorj) – Obârşia Lotrului (Vâlcea), între kilometrii 34+800 de metri şi 59+800 de metri.

Recomandările poliţiştilor de la Rutieră pentru şoferi

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×