Indienii anunță nunta dintre Salman Khan și Iulia Vântur. Când va avea loc și ce i-a dat de gol!

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/08/2019, 13:54
Indienii anunță nunta dintre Salman Khan și Iulia Vântur. Când va avea loc și ce i-a dat de gol!
Când se căsătoresc Iulia Vântur și Salman Khan. Sursa foto: peepingmoon.com

Un site indian a anunțat că celebrul actor de la Bollywood Salman Khan a cumpărat un inel de logodnă cu diamant pentru românca Iulia Vântur semn că cei doi se pregătesc de nuntă. Inelul i-a fost oferit de actor chiar de ziua româncei de naștere.

Salman Khan și Iulia Vântur s-au logodit de ziua fostei prezentatore?

Fosta prezentatoare TV Iulia Vântur a negat vehement că ar avea o relație cu actorul indian Salman Khan, dar de curând a lăsat să se înțeleagă că cei doi sunt împreumă. Iulia Vântur trăiește de ani buni în India unde a început o carieră muzicală. Acum un site indian a scos la iveală planurile de viitor ale celor doi îndrăgostiți.

Se pare că celebrul actor de la Bollywood în vârstă de 53 de ani a fost văzut cumpărând un inel cu diamant pentru frumoasa lui iubită. Salman Khan i-a oferit Iuliei Vântur inelul cu pricina la îndemnul mamei sale cu ocazia zilei de naștere a cântăreței românce. Iulia a împlinit 39 de ani la sfârșitul lunii iulie.

Fosta prezentatoare tv și actorul indian se pregătesc de nuntă
Iulia Vântur și Salman Khan s-au ascuns de ochii lumii foarte mulți ani, dar acum se pare că se pregătesc de nuntă. Sursa foto: ziuanews.ro

Când va avea loc nunta dintre actorul indian și Iulia Vântur

Zvonurile legate de relația romantică dintre Salman Khan și Iulia Vântur au dispărut în momentul în care actorul indian a fost cuplat cu Katrina Kaif, dar se pare că acum cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

La insistențele jurnaliștilor indieni actorul a dezvăluit că data nunții va fi pe 18 noiembrie, dar nu se știe în ce an va avea loc. Starul vrea ca ziua nunții sale să fie pe 18 noiembrie pentru că în această zi s-a căsătorit mama sa Salim Khan, dar și sora sa Arpita în anul 2014.

„Da, pe 18 noiembrie, pe 18 noiembrie va avea loc nunta. Nu știu exact dacă anul acesta sau în ce an, dar cu siguranță va avea loc în jurul datei de 18 noiembrie”, a declarat actorul în urmă cu trei ani pentru Bollywood Life.



	                        
                        
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×