INCREDIBIL! Mircea Solcanu, declaraţii şocante: “Eu nu ies în cluburi de bulangii, că…

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
06/02/2014, 09:45
INCREDIBIL! Mircea Solcanu, declaraţii şocante: “Eu nu ies în cluburi de bulangii, că…

Mircea Solcanu, homosexual declarat, a marturisit ca o doamna de 75 de ani, fosta balerina, a incercat sa il agate intr-o cafenea.

Mircea Solcanu a dezvaluit cand si-a dat seama ca are inclinatii homosexuale: “Devreme, pe la 14 ani. Toti colegii mei dezvoltau relatii adolescentine – biletele de amor, inimioare pe banca, garoafa rosie pe modelul din „Liceenii“ – dar mie imi lipseau astea din program. Mie imi placeau niste colegi”, a declarat Solcanu intr-un interviu pentru “Ciao”. El a dezvaluit si cat a durat cea mai lunga relatie cu un barbat: “Am avut o relatie stabila, la Constanta. Am stat cu un baiat vreme de sase ani. Pentru un cuplu de homosexuali este o relatie intinsa pe o perioada enorma de timp”.

Solcanu a povestit si cum a reactionat mama sa, stabilita in Italia, cand a aflat ca fiul ei este homosexual: “Mama nici nu a crezut. Ea fiind in Italia, m-a sunat cand a aflat, si i-am confirmat. Pana anul asta, de Paste, mama n-a crezut. Zicea: „Eeee, te-au pus aia sa zici asa, ca sa faci audienta! Imi dau seama ca nu poti sa vorbesti la telefon, dar stiu ca te-au pus aia.“ Anul asta m-a intrebat din nou. “Mai, mama, e adevarat?“ “Da”, i-am zis “si sunt fericit“. „Ei bine, atunci eu sunt si mai fericita ca tine””.

Solcanu a spus ca nu frecventeaza cluburile de gay: “Eu am multi prieteni care, in majoritate, sunt foarte heterosexuali, carora nu le convine sa fie implicati nici la nivel de barfa intr-o discutie despre homosexuali. Eu nu ies in cluburi de bulangii, ca nu imi place, nu ma simt ca facand parte din lumea aia”.

In fine, el a povestit si despre cel mai penibil moment pe care l-a trait: “Eram la Paris si beam o cafea. Acolo a incercat sa ma agate o doamna foarte distinsa, de 75 de ani, fosta balerina la Opera din Paris. Cand a vazut ca nu are sanse la mine, a incercat să agaţe niste ospatari”, marturisea Solcanu intr-un interviu acordat revistei „Ciao”. Prezentatorul tv a incheiat colaborarea cu Acasa TV dupa ce scandalul iscat de declaratiile jignitoare ale lui Solcanu la adresa parintiilor lui Ionut, copilul ucis de caini, au fost considerate incacceptabile de conducerea postului.

sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×