Incident la Bravo, ai Stil, pe Kanal D! Cătălin Botezatu a făcut o criză nervoasă și a plecat din emisiune

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
19/04/2019, 16:46
Incident la Bravo, ai Stil, pe Kanal D! Cătălin Botezatu a făcut o criză nervoasă și a plecat din emisiune GALERIE FOTO
Catalin Botezatu a facut scandal la Bravo ai stil

Scandal mare la emisiunea Bravo, ai stil din această seară, unde vedem o altă față a lui Cătălin Botezatu! Celebrul designer se umple de nervi și nu mai rezistă să rămână nici măcar în platoul emisiunii de fashion difuzată de Kanal D!

Cătălin Botezatu a făcut un scandal de proporții la emisiunea ”Bravo, ai stil”

Totul pleacă de la otul telespectatorilor și al fanilor emisiunii. Designerul se pare că va fi foarte deranjat de modul cum au votat oamenii de acasă, iar rezultatul votului îl face pe Cătălin Botezatu să se manifeste într-un mod cum nu l-am mai vzut niciodată.

„Nu este corect! (…) Dacă sunteți corecți, votați pe cine trebuie, nu pe cine nu trebuie”, spune, nervos, Cătălin Botezatu, imediat după ce părăsește platoul emisiunii. Cine este concurenta eliminată în Gală „Bravo, ai stil!”, dar și ce părere are Cătălin Botezatu despre această situație, veți putea afla urmărind ediția de vineri seara, de la oră 23:00, la Kanal D, cel mai iubit show de fashion din România.

Botezatu, un pachet de nervi

Cătălin Botezatu se pare că este un pachet de nervi în ultima perioadă! Și la una dintre edițiile trecute, celebrul creator de modă și-a ieșit din fire. Botezatu s-a dezlănțuit la adresa Cristinei, care se pare că îi abordează prietenii pe Facebook și încearcă să-și facă un nume în show-bizz-ul românesc.

”Eu nu am să trec peste asta, pentru că ți-am spus încă din gală și voi continua. Iar dacă acum plângi și faci această scenetă, o faci gratuit în ceea ce mă privește. Încetai cu postările. Aseară, s-a postat o poză cu tine la prietenii mei de la …, mai ai … și încă câțiva prieteni din anturajul meu și i-ai terminat pe toți!

De obicei mai am timp să ies seara cu ei, eu nu te-am văzut în gașca mea decât de câteva ori, într-un club, ici-colo. Acum, i-ai rupt pe toți în două. Te văd la mese cu ei, te văd în locuri în care nu te-aș fi văzut niciodată, deci eu acum îți spun ca în gală să nu mai accesezi prietenii. Ce căutai acolo, etichetată în acel loc?”, a spus juratul Cătălin Botezatu.

”Pentru ce? Cine ești tu? Ești vreo vedetă și nu am știut? Cine te crezi? Ai 3000 de followeri. Indiferent cine te-ar fi dus, îți face un deserviciu. Sunt ca o fantomă în spatele tău, vrei să manipulezi publicul. Ți-am spus să joci corect. Ai pus poză aseară. Te rog să ții cont de asta, astă seară ești foarte prost îmbrăcată”, a continuat juratul Cătălin Botezatu, potrivit wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×