Incendiu puternic la un centru comercial din Londra. Peste 100 de pompieri la fața locului – VIDEO

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/07/2019, 13:39
Incendiu puternic la un centru comercial din Londra. Peste 100 de pompieri la fața locului – VIDEO GALERIE FOTO
Incendiu la un centru comercial din Londra. Sursa foto: Twitter Adam French

Un incendiu puternic a izbucnit la centrul comercial Walthamstow din Londra, Anglia. Peste 100 de pompieri intervin în aceste momente la fața locului pentru stingerea flăcărilor. Pe Twitter au apărut câteva imagini în care se poate observa dimensiunea incendiului. Flăcările se pot observa de la câțiva kilometri distanță de mall-ul unde a izbucnit incendiul.

Incendiu la un centru comercial din Londra: 20 de autospeciale la fața locului

Inspectoral local de urgență a trimis la fața locului 20 de autospeciale și peste 100 de pompieri pentru a interveni în stingerea focului. Nu se cunoaște deocamdată cauza de la care a pornit focul.

Cu privire la victime, poliția metropolitană susține că nu a fost nimeni rănit. Poliția îi roagă pe londonezii din estul orașului, care locuiesc aproape de respectivul mall, să țină geamurile închise pentru că fumul emis este unul toxic și se poate răspândi cu repeziciune.

Un alt incendiu asemănător a afectat un bloc de locuințe în iunie, tot în estul Londrei

Londonezii au mai trecut prin spaima unui incendiu extrem de puternic luna trecută. Atunci flăcările au cuprins mai multe apartamente dint-un cartier rezidențial din De Pass Gardens, Barking. Flăcările se extindeau în acel incendiu pe șase etaje și a fost unul din cele mai periculoase incendii din ultimii ani semnalat în capitala engleză.

În urma acelui incendiu, doar două persoane au fost rănite și s-au recuperat imediat după ce au ajuns la spital. Și incendiul din 9 iunie s-a produs tot în estul metropolei engleze.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×