Incendiu puternic la o clădire din Los Angeles! Mai multe persoane s-au aruncat de la etajul șase ca să iasă din calea flăcărilor. VIDEO

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
29/01/2020, 20:13
Incendiu puternic la o clădire din Los Angeles! Mai multe persoane s-au aruncat de la etajul șase ca să iasă din calea flăcărilor. VIDEO
Incendiu puternic la o clădire din Los Angeles! Mai multe persoane s-au aruncat de la etajul șase să iasă din calea flăcărilor *foto: captură twitter

Imagini dramatice în Los Angeles, acolo unde o clădire de locuit de 25 de etaje a luat foc. Mai mulți rezidenți au vrut să fugă cu orice preț din calea flăcărilor și au ales să se arunce în gol de la etajul 6, arată cei de la The Daily Mail, care citează detașamentul de pompieri din Los Angeles.

Incendiul a izbucnit în jurul orei locale 8:30 și încă nu se știe exact numărul de persoane care s-au aruncat în gol de la etaj.

Incendiu la un bloc de apartamente din Los Angeles

Pe lângă cei care și-au luat soarta în propriile mâini și au decis să se arunce în gol, mai multe victime au fost luate și de pe acoperișul clădirii de către elicopterul pompierilor, arată presa din Los Angeles. Dintre aceștia cel puțin o victimă era în stop cardio-respirator și autoritățile încercau mai multe măsuri de securitate.

Mai multe video au apărut deja pe rețelele de socializare cu oamenii rămași captivi în clădirea cuprinsă de flăcări. Cei care nu s-au încumetat să sară au făcut un joc de echilibru dificil pe marginea clădirii, până când au ajuns la mașina pompierilor.

Clădirea din Los Angeles care a luat foc astăzi nu este la prima deflagrație de acest gen. Astfel, un incendiu a avut loc în exact același bloc în octombrie 2013. Atunci opt persoane au fost rănite, câteva zeci au rămas fără locuințe iar pagubele au fost estimate la mai multe milioane de dolari.

Știre în curs de actualizare

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×