Categorie: Autor:

Trei răniţi în urma unui incendiu care a afectat două apartamente din Târgu Mureş! Mai mulţi locatari, evacuaţi

Trei persoane au fost rănite, marţi dimineaţă, în urma unui incendiu care a afectat două apartamente de la parterul unui bloc din Târgu Mureş. Nu mai puţin de 17 locatari au fost evacuaţi în urma intervenţiei Pompierilor.

„Incendiul a izbucnit la parterul unui bloc de locuinţe din Târgu Mureş şi a cuprins în totalitate două apartamente. Una dintre cele trei persoane rănite este în stare mai gravă, de inconştienţă”, a declarat, pentru News.ro, Cristian Virag, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe din judeţul Mureş. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Conform informaţiilor oferite de Cristian Virgu, trei echipaje de Pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului produs la parterul blocului din Târgu Mureş. Pentru a evita alte situaţii critice, forţele de ordine au decis evacuarea a nu mai puţin de 17 locatari, care se aflau în perimetrul care ar fi putut să fie afectat de o eventuală extindere a flăcărilor.

Nu s-a stabilit cauza care a produs acest incendiu

Autorităţile nu au stabilit până în acest moment care au fost motivele care au dus la producerea incendiului, dar cercetările vor continua şi în următoarea perioadă. Cea mai probabilă variantă este o neglijenţă a unuia dintre locatari.