Incendiu puternic la o hală industrială din Câmpia Turzii. Avertizare Ro-Alert emisă de ISU Cluj. Update

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
12/12/2019, 10:13
Incendiu puternic la o hală industrială din Câmpia Turzii. Avertizare Ro-Alert emisă de ISU Cluj. Update
Incendiu puternic la o hală industrială din Câmpia Turzii. Flăcările au mistuit întreaga construcție *foto: ISU Cluj

Un incendiu de proporții a avut loc joi dimineață la o hală industrial din Câmpia Turzii, în județul Cluj. Incendiul se manifestă pe o suprafață de 4000 de metri pătrați de acoperiș, arată cei de la Mediafax.

Reprezentanții ISU Cluj susțin că incendiul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 7:30, la o hală industrială de la Câmpia Turzii. Pentru stingerea incendiului au intervenit de urgență cu cinci autospeciale pentru stins, dar și două pentru intervenții și salvări de la înălțimi.


UPDATE, ora 10:00 Din cauza degajărilor mari de fum, ISU Cluj a transmis un mesaj Ro-Alert pentru protecția populației din zonele apropiate evenimentului.


Incendiu la o hală industrială din Câmpia Turzii

„Am fost alertați în jurul orei 7.30 despre un incendiu de amploare la o hală industrială din Câmpia Turzii. Se intervine în aceste momente cu 5 autospecialele pentru stins incendii și două autospeciale pentru intervenții și salvări de la înălțimi.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la tot acoperișul halei, pe o suprafață de circa 4000mp. Intervenția este sprijinită și de o autospecială pentru stins incendii din cadrul serviciului voluntar pentru situații de urgență al municipiului Câmpia Turzii. Un echipaj SMURD a fost dislocat preventiv la locul evenimentului. Nu sunt anunțate persoane rănite până în prezent”, a transmis ISU Cluj.

A luat foc hala de producție a unei companii care se ocupă de piese zincate

Incendiul a izbucnit joi dimineață la hala de producție a companiei Berg Banat, din parcul industrial din Câmpia Turzii. Compania realizează piese zincate și produce oxid de zinc.

Construcția halei a început în 2018, iar investiția s-a ridicat la suma de 6 milioane de euro. Construcția ar fi urmat să dureze doi ani, așa că nu se știe dacă acum hala era funcțională, arată cei de la stiridecluj.ro.

Când au sosit la locul incendiului, pompierii au observat că acesta se manifesta pe tot acoperișul halei, pe o suprafață de 4000 mp. Deocamdată nu sunt anunțate persoane rănite.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×