Incendiile din California, imagini incredibile: casa de 4,8 milioane de dolari a lui Anthony Hopkins, neatinsă

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
19/11/2018, 10:02
Incendiile din California, imagini incredibile: casa de 4,8 milioane de dolari a lui Anthony Hopkins, neatinsă GALERIE FOTO
Incendiile devastatoare din California l-au ocolit pe Anthony Hopkins!

Incendiile din California au fost surprinse cu o dronă și cu toate că majoritatea caselor din apropierea acestora au fost mistuite de flăcări, locuința lui Anthony Hopkins nu a fost nici măcar atinsă de flăcări. Numărul deceselor a ajuns la 76, iar numărul celor dispărute a crescut la peste 600.

Incendiile, care au fost botezate „Woolsey Fire“, au început pe 8 noiembrie. Din păcate, peste 57.000 de hectare au ars în întregime, distrugând sute de case deținute de vedetele de la Hollywood. Un miracol a fost reprezentat de vila actorului Anthony Hopkins, care pare că a avut un scut pentru flăcări, nefiind măcar atinsă de acestea. Un contrast imens se poate vedea în pozele în care sunt vilele transformate în cenușă și locuința actorului galez.

Incendii California nu au fost motiv de îngrijorar pentru Anthony Hopkins

Incendiile devastatoare din vegetația Camp Fire au provocat numeroase decese și nu mai puțin de 10.000 de locuințe făcute cenușă. Raportul comunicat în ziua tragicului incident a arătat că pompierii au reușit atunci să țină sub control aproape 60% din incendiu. Din fericire pentru Anthony Hopkins, vila acestuia de 4,8 milioane de dolari nu a fost atinsă de foc.

Vila actorului galez Anthony Hopkins nu a fost atinsă în incendiile devastatoare din  California!
Vila actorului galez Anthony Hopkins nu a fost atinsă în incendiile devastatoare din California!

Presa de peste hotare a scris că vedetele de la Holywood au apelat la pompieri privați care să îi salveze în primele clipe în privința unui viitor incendiu. De exemplu, Kanye West și Kim Kardashian, au angajat pompieri privați care să intervină de urgență într-o posibilă tragedie. Aceștia au cerut ca și casele din apropiere să fie sub vizorul lor. Se pare că o astfel de asigurare constă între 2.500 și 8.000 de dolari/an. Din nefericire, multe persoane cunoscute și-au pierdut locuințele.

Casa lui Miley Cyrus și a iubitului său
Casa lui Miley Cyrus și a iubitului său

Acestea sunt: Liam Hemsworth, Gerard Butler, Kim Basinger, Mark Hamill şi cântăreţii Miley Cyrus, Neil Young, Robin Thicke, Lady Gaga şi Cher.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×