Încă un divorț la Casa Regală a Marii Britanii. Regina, exasperată de veștile triste

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
18/02/2020, 13:33
Încă un divorț la Casa Regală a Marii Britanii. Regina, exasperată de veștile triste
Încă un divorț la Casa Regală a Marii Britanii. Sursa foto: adevarul.ro

Casa Regală a Marii Britanii parcă este lovită de un blestem, în ultima perioadă, după ce au fost anunțate mai multe divorțuri și ieșiri din rândul conducătorilor Regatului Unit. Ultima veste proastă a fost adusă de un alt nepot al Reginei.

Încă un divorț la Casa Regală a Marii Britanii

Contele de Snowdon, nepotul Reginei Elisabeta a Marii Britanii, divorțează după 26 de ani de căsnicie, transmite Reuters. Contele David Armstrong-Jones, al 21-lea în linia de succesiune la tron, are doi copii mari cu soția sa, Serena.

”Contele și Contesa de Snowdon au agreat în mod amiabil că mariajul lor a ajuns la sfârșit și că trebuie să divorțeze”, a transmis un purtător de cuvânt al cuplului.

Contele de Snowdon divorțează

Contele de Snowdon, care deține o companie de mobilă (în afaceri folosind numele David Linley), este fiul surorii reginei, prințesa Margaret, care a decedat în 2002.

Vestea tristă vine după câteva luni foarte grele pentru Regină. Prințul Harry și soția sa, Meghan, au ținut prima pagină a ziarelor din toată lumea, după ce au renunțat la multe dintre îndatoririle regale și s-au îndepărtat de Regină. Mai mult, au și plecat din Anglia.

Vestea tristă a venit după câteva luni de când cel de-al doilea fiu al Reginei, Prințul Andrew, a renunțat la îndatoririle publice în noiembrie din cauza legăturilor cu magnatul american Jeffrey Epstein, mort în închisoarea unde era ținut din cauza acuzațiilor privind relații cu minore.

În urmă doar cu o săptămână de zile și cel mai mare nepot al Reginei Elisabeta, Peter Phillips avut o veste proastă. pentru Casa Regală. Acesta a anunțat că divorțează de soția sa, după 12 ani de căsnicie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×