Înainte să moară, Ionela Prodan a deschis ochii şi s-a uitat fix la Anamaria! Ce i-a spus fiicei sale

Raluca Ogaru   
in Reality show
17/04/2018, 14:29
Înainte să moară, Ionela Prodan a deschis ochii şi s-a uitat fix la Anamaria! Ce i-a spus fiicei sale GALERIE FOTO

Surse din spital au declarat pentru wowbiz.ro cum s-au desfăşurat ultimele clipe din viaţa Ionelei Prodan. Artista a deschis ochii şi a vorbit cu fiica sa, Anamaria Prodan, care i-a stat alături până în ultima clipă.

”De câteva zile, marea artistă nu mai reacţiona la tratament. De aceea, a fost nevoie iarăşi de intervenţia medicilor, care au băgat-o pe aparate pe pacientă. Ea respira doar artificial, practic nu mai era nimic de făcut. Totuşi, în mod surprinzător, înainte de a muri, Ionela Prodan a deschis ochii şi s-a uitat fix la fiica sa. A luat-o mama şi i-a spus: Gata. mă duc! Atât. A mai apucat să o audă pe  Anamaria spunându-i că o iubeşte enorm şi viaţa sa s-a sfârşit”, au declarat surse din spital, potrivit wowbiz.ro.

Din păcate, Ionela Proda, a decedat luni seara, la vârsta de 70 de ani. Artista suferea de o afecţiune gravă a pancreasului.

Ştirea MOMENTULUI

Cum arată Cristina Rus și viața ei departe de showbiz

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.