Categorie: Autor:

Înainte era „Prinţesa R&B”, acum este regina… inapetenţei cronice! Cum a ajuns să arate CRISTINA SPĂTAR acum. Apropiaţii îşi fac griji pentru sănătatea ei

În 2000, Cristina Spatar era una dintre cele mai de succes cântăreţe de la noi, atrăgându-şi totodată şi supranumele de „Prinţesa R&B”. Anii au trecut însă şi,acum, totul a rămas o simplă amintire. Artista a ajuns anorexică şi apriopiaţii îşi fac griji pentru sănătatea ei.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cristina Spătar a dat lovitura în anul 2000. Cântăreaţa născută în Oneşti lansa atunci „Rămâi cu Mine”, un album care s-a dovedit a fi de mare succes şi care avea să o transforme într-una dintre cele mai binevândute artiste din industria noastră muzicală.

Cristina Spătar a intrat de atunci într-un oarecare con de umbră, puţini fiind cei care au mai auzit ceva legat de ea. Iată însă că, weekend-ul trecut, vedeta a cântat la o petrecere din Tg Jiu. Iar transformarea este una de-a dreptul şocantă, artista fiind acum anorexică în toată puterea cuvântului.

Iar apropiaţii îşi faci griji pentru sănătatea ei, dând vina pe divort. Asta pentru că, anul trecut, Cristina Spătar s-a despărţit de soţul ei, omul de afaceri Alin Ionescu Cei doi erau căsătoriţi din 2008 şi aveau împreună doi copii, pe Albert şi pe Aida.