În timp ce un băiat de 14 ani se află în moarte cerebrală, agresorul postează liniștit pe Facebook: „Sunt bine pentru cine întreabă. Vă pup pe toți”

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
10/02/2020, 16:15
În timp ce un băiat de 14 ani se află în moarte cerebrală, agresorul postează liniștit pe Facebook: „Sunt bine pentru cine întreabă. Vă pup pe toți”
În timp ce un băiat de 14 ani se află în moarte cerebrală, agresorul postează liniștit pe Facebook: "Sunt bine pentru cine întreabă. Vă pup pe toți". Sursa foto: Facebook/Lupta Pt Seby

Un băiat de 14 ani se află în moarte cerebrală la Constanța, în timp ce agresorul său, în vârstă de 15 ani, postează nestingherit mesaje pe rețelele de socializare.

Tînărul bătut se află în moarte cerebrală

Pe data de 1 februarie 2020, Andrei Ivan, un tânăr de 14 ani din Mangalia, a fost bătut cu bestialitate de un adolescent de 15 ani, ajungând în stare de comă la spital. Conflictul dintre cei doi tineri ar avea la mijloc o fată, actuala prietenă a băiatului bătut crunt.

Se pare că fostul prieten al fetei l-a pus pe agresor să îi dea o lecție lui Andrei, însă băiatul a fost lovit de mai multe ori și lăsat în cele din urmă pe stradă, în stare de inconștiență.

Din informațiile apărute în presă, se pare că Andrei a fost ajutat de doi prieteni, care i-au făcut masaj cardiac până la sosirea unui echipaj SMURD.

Din acel moment, tânărul de 14 ani se află internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Constanța în moarte cerebrală, în timp ce agresorul său, cu un an mai mare, este arestat la domiciliu.

Agresorul postează liniștit pe rețelele de socializare

Interdicția de a părăsi locuința nu l-a împiedicat pe tânăr să posteze pe rețelele de socializare și le transmite prietenilor, pe această cale, că scrie de pe telefonul mobil al tatălui, întrucât al lui este în posesia poliției.

„Îmi pare rău că am pierdut focurile cu toţi. Au fost nişte probleme şi nu am mai putut să trimit snap. Da, sunt bine pentru cine întreabă. Ăsta e telefonul lu’ tata că al meu e la poliţie. Vă pup pe toţi”, scrie tânărul în postarea însoțită de emoticonuri cu zâmbete, pupici şi inimioare.

Între timp, părinții lui Andrei sunt disperați și încearcă toate variantele posibile pentru ca fiul lor să trăiască. O pagină de pe Facebook a oferit mai multe informații despre situația tânărului bătut și lăsat pe stradă.

„Situația actuală a lui Andrei Ivan este neschimbată. Foto furnizate de tatăl lui, ceea ce îmi revine să ai ofer respect deosebit pentru buna colaborare din oră în oră pentru ca dumneavoastră să știți situația lui Andrei, 14 ani, din Mangalia, lovit cu brutalitate de un criminal de 15 ani.

Andrei este de 10 zile în moarte cerebrală și se așteaptă răspunsuri de la clinici din Austria și Turcia în urma opinie medicale făcute de către Fam.”

Tatăl lui Andrei dorește acum să-și transfere copilul la un spital din Viena, urmând ca specialiștii de acolo să decidă dacă poate fi tranferat și dacă îl pot salva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×