Împăcare între Rareș Bogdan și Ludovic Orban? Ce funcție ar urma să ocupe fostul realizator TV – surse

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
22/07/2019, 17:37
Împăcare între Rareș Bogdan și Ludovic Orban? Ce funcție ar urma să ocupe fostul realizator TV – surse
Rareș Bogdan va fi propus pentru funcția de prim-vicepreşedinte politic al PNL. Sursa foto: digi24.ro

Președintele PNL Ludovic Orban a anunțat că Biroul Executiv al PNL  a decis ca în data de 8 august să se convoace Consiliul Național, iar Rareș Bogdan ar putea fi propus pentru funcția de prim-vicepreşedinte politic al PNL.

Rareș Bogdan ar putea fi propus pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL

Primarul municipiului Oradea și preşedintele organizaţiei judeţene Bihor a Partidului Naţional Liberal Ilie Bolojan a demisionat, astfel locul a rămas vacant. Rareș Bogdan ar putea fi numit în funcția de prim-președinte pe strategii politice fiind susținut chiar de președintele PNL Ludovic Orban.

„Am luat decizia de a convoca Consiliul Naţional al PNL în data de 8 august la orele 16:00. Am stabilit ordinea de zi pentru acest Consiliu Naţional. Printre punctele înscrise pe ordinea de zi sunt: raportul Biroului Executiv, raportul grupurilor parlamentare din Camera Deputaţilor, Senat şi Parlamentul European, aprobarea integrării PACT condus de Sebastian Burduja în cadrul PNL – practic finalizarea procedurii de integrare a PACT în PNL.”, a declarat Ludovic Orban după şedinţa Biroului Executiv al PNL de luni, 22 iulie, conform romanialibera.ro.

Rareș Bogdan ar putea fi ales în această funcție pe 8 august
Președintele PNL Ludovic Orban îl propune pe europarlamentarul Rareș Bogdan în funcția de prim-vicepreşedinte politic al PNL. Sursa foto: cotidianul.ro

Ludovic Orban îl propune pe Rareș Bogdan pentru funcția de prim-vicepreşedinte pe strategii politice

„De asemenea, am prevăzut pe ordinea de zi alegerea unui prim-vicepreşedinte al partidului, prim-vicepreşedintele politic din cadrul structurii de conducere a PNL, şi vom avea un punct distinct privitor la alegerile prezidenţiale şi demararea campaniei electorale pentru prezidenţiale, campanie care va începe cu campania de strângere de semnături pentru candidatura preşedintelui Klaus Iohannis”, a mai spus președintele PNL.

Prin urmare, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan va fi propus în data de 8 august la Consiliul Național pentru funcția de prim-vicepreşedinte politic al PNL de către preşedintele partidului Ludovic Orban, după ce postul a rămas vacant în luna septembrie a anului trecut. Vă reamintim că primarul municipiului Oradea Ilie Bolojan a demisionat din această funcție declarând că vrea să se axeze pe proiectele primăriei.

„La începutul săptămânii trecute am înregistrat la secretariatul general al PNL demisia mea din funcţia de prim-vicepreşedinte strategii politice al partidului. Având în vedere faptul că Primăria Oradea are un număr important de proiecte europene şi de investiţi în derulare, care necesită destul de mult timp, era foarte greu, în aceste condiţii, să onorez ambele funcţii. Ca atare, am luat decizia să mă concentrez pe proiectele Primăriei Oradea”, a spus Bolojan anul trecut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×