Imaginile de la sfârșitul piesei de teatru, înainte ca Busu să ajungă de urgență la spital

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/11/2018, 12:30
Imaginile de la sfârșitul piesei de teatru, înainte ca Busu să ajungă de urgență la spital GALERIE FOTO
Imaginile de la finalul piesei de teatru după care Busu a ajuns la spital

Imaginile de la spectacolul după care Busu a ajuns să fie transportat la spital în stare gravă au ajuns virale. Un spectator la piesa de teatru din seara de marți, 6 septembrie, la Filarmonica din Craiova a filmat ultimele clipe dinainte ca apelurile la 112 să curgă.

În imagini se vede clar cum imediat după primele aplauze, Florin Busuioc pare să se grăbească în culise. Actorul a fost nevoit să reapară pe scenă, datorită ropotelor de felicitări ale spectatorilor, mai apoi i-a înștiințat pe colegii de scenă că nu se simte deloc bine.

Ultimele imagini înainte ca Busu să fie operat de urgență: „Nu este conştient. Transferul la Bucureşti este riscant!”

Ultima filmare înainte ca anunțul că Florin Busuioc este într-o stare critică au ajuns virale. Imediat după aplauzele spectatorilor aflați la Filarmonica din Craiova, Busu a avut nevoie de aer, apoi a încercat să se așeze jos, moment în care s-a prăbușit.

Imagini din timpul aplauzelor după spectacolul în urma căruia Busu a ajuns de urgență la spital
Imagini din timpul aplauzelor după spectacolul în urma căruia Busu a ajuns de urgență la spital

Colegii au apelat de șase ori la serviciile de urgență. O ambulanță SMURD a venit la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri.

Imagini de la Filarmonica din Craiova, de la ultimul spectacolul dinaintea operației lui Busu
Imagini de la Filarmonica din Craiova, de la ultimul spectacolul dinaintea operației lui Busu

Medicii au decis la scurt timp că Busu trebuie operat, așa că managerul Spitalului de Urgență din Craiova a trecut peste protocolul instituției și a decis ca doi medici rezinețti să intre în sala de operații fără a-i aștepta acordul doctorului Octavian Istrătoaie, care era de negăsit în seara de marți, 6 noiembrie.

Infarct miocardic Busu

Prezentatorul rubricii de meteo Pro TV a suferit un infarct la Filarmonica din Craiova, după finele spectacolului. Aplauzele nici nu au sfârșit atunci când Florin Busu acuza dureri în piept și o respirație care devenea din ce în ce mai greoaie. Medicii de la ambulanța SMURD l-au resuscitat la fața locului de 3 ori.

După ce l-au adus la Terapie Intensivă, doctorii au decis că Busu trebuie operat de urgență. „Operaţia a fost o reuşită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declaraţie. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine”, a declarat Corina Geormăneanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×