Imaginile care îl vor lovi pe Irinel Columbeanu! Cum s-a pozat Irinuca, fiica lui și a Monicăi

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/02/2019, 10:22
Imaginile care îl vor lovi pe Irinel Columbeanu! Cum s-a pozat Irinuca, fiica lui și a Monicăi GALERIE FOTO
Cum s-a pozat fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor?

Fiica lui Irinel Columbeanu s-a fotografiat alături de Mr. Pink! Fata Monicăi Gabor pare că se înțelege extrem de bine cu tatăl ei vitreg. Fostul soț al modelului a fost de acord ca Irinuca să se mute în Statele Unite ale Americii alături de mama ei și de afacerist pentur un viitor mai strălucit, cu toate că s-a luptat mult în instanță cu mama ei pentru custodie.

Familia nu se sfiește deloc să își arate momentele frumoase și speciale, astfel că postează fără rețineri fotografii pe rețelele de socializare. Cu toate că este departe de tatăl ei biologic, Irinuca se simte bine fiind alături de mama ei, cu care nu a stat o bună perioada.

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu, s-a pozat alături de tatăl vitreg!

Irina Columbeanu se înțelege extrem de bine cu Mr. Pink. În fotografia cu cei doi se simte cu adevărat o relație strânsă, chiar dacă nu există legătură de sânge. De asemenea, și Monica Gabor are o relație strânsă cu fiul afaceristului, afișând în mediul online imaginea unei familii fericite, cât mai departe de ochii curioșilor, departe de România. „În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător.

Irinuca alături de Mr. Pink, tatăl vitreg
Irinuca alături de Mr. Pink, tatăl vitreg

În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu”, a declarat Irinel Columbeanu despre plecarea Irinucăi din țară, la mama ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×