Categorie: Autor:

Imagini rare cu Marilyn Monroe. A apărut în primul număr Playboy! GALERIE FOTO HOT

Afinitatea lui Marilyn Monroe pentru camerele de fotografiat a propulsat-o spre celebritate. Era obişnuită să fie tot timpul în lumina reflectoarelor, iar fotografii o iubeau. Celebra blondă nu avea dimensiunule modelelor de acum. Marilyn avea 1.66 m înălţime şi forme voluptoase. Era considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume şi a rămas un simbol epocii de glorie a Hollywoodului.

 

Revista Playboy s-a lansat cu celebra blondă pe copertă, în luna decembrie a anului 1953. O colecţie de fotografii rare surprinde transformarea uluitoare a simbolului care a devenit Marilyn Monroe. Cu toate acestea, ea a avut începuturi modeste. A ajuns la Hollywood în anii ’50, pe vremea aceea era doar Norma Jeane Baker, o fată naivă, dar foarte frumoasă. Marilyn Monroe a devenit numele ei de scenă dar şi brandul pe care s-a priceput atât de bine să îl vândă pe primele pagini.

Într-o colecţie sperbă de fotografii mai puţin cunoscute, publicate în cartea „Marilyn in The Flash, Her Lover Affari with the Press 1945-1962”, este surprinsă adevărata personalitate a starului hollywoodian. Marilyn Monroe le avea pe toate. Era o blondă cu ochi albaştri, cu un zâmbet perfect şi cu sânii mari. Pe lângă asta, avea o gingăşie aparte, iar talentul ei era de necontestat.

Emmeline Snively, cea care i-a lansat cariera, îşi aminteşte că avea dimensiunile perfecte pentru modelling, cu excepţia unui singur lucru: „Întotdeauna bluzele erau extreme de strâmte în partea din faţă”.

Deşi avea doar 1.66 metri înălţime, distanţa mică dintre talia de viespe şi picioarele ei subţiri dădeau senzaţia că este foarte înaltă. Greutatea ei fluctua constant, toată viaţa a cântărit între 53-63 de kilograme, potrivit publicaţiei britanice The Daily Mail. Oricare ar fi fost greutatea ei, era fotografiată din unghiuri care o avantajau de minune. Marilyn Monroe deţinea toate secretele. Cu simple mişcări ale trupului, actriţa fura inimile tuturor şi le lăsa în dizgraţie pe alte rivale ei din breaslă, precum ar fi Joan Crawford sau Lana Turner, care deşi erau frumoase, păleau în comparaţie cu ea.

Marilyn Monroe era visul oricărui jurnalist. Sinceritatea ei debordantă făcea fiecare interviu să fie unul memorabil. Întrebată de ce a pozat nud pentru calendarul „Golden Dreams”, în anul 1952, blonda a dat un răspuns vehement: „De foame”.

A avut trei căsnicii eşuate

Întrebată dacă a purtat lenjerie intimă la şedinţele foto, Marilyn a dat un răspuns care a rămas în istorie: „Port doar parfumul Channel No.5”. Cei care au cunoscut-o şi au iubit-o spuneau despre ea că era un star înnăscut şi „că iubea camerele de filmat, iar camerele de filmat o iubeau pe ea”.

Marilyn Monroe a fost cel mai fotografiat star al tuturor timpurilor şi iubea să fie în centrul atenţiei. Celebra blondă a avut trei soţi, Arthur Miller, Joe Dimaggio şi James Dougherty, dar şi iubiţi celebri, cel mai notabil fiind fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii John F. Kennedy.

Deşi era pe culmile succesului, a sfârşit într-un mod tragic. A fost găsită moartă în apartamentul ei, de către psihiatrul Ralph Greenson, în dimineaţa zilei de 5 august, în anul 1962. Cauza oficială a fost sinuciderea. Marilyn Monroe şi-a luat viaţa la vârsta de 36 de ani. Circumstanţele misterioase ale morţii ei au fost speculate multe decenii la rând, dar nu au reuşit să îi ştirbească reputaţia de cel mai legendar star al tuturor timpurilor.