Imagini la beție! Au mers în club dive, s-au întors târâș! Cum s-au făcut de râs, după o noapte de petrecere!

Sandra Popescu   
în Poze haioase
15/08/2018, 16:24
Imagini la beție! Au mers în club dive, s-au întors târâș! Cum s-au făcut de râs, după o noapte de petrecere! GALERIE FOTO

Imagini la beție! S-au dus în club dive, s-au întors târâș. Mai multe tinere au avut parte de o surpriză neplăcută, după o noapte de petrecere. Imaginile cu ele au apărut în mai multe publicații, fotografii surprinzând cele mai penibile ipostaze.

Este vorba despre mai multe tinere din orașele britanice Birmingham, Manchester și Newcastle, care au băut mai mult decât trebuia, apoi au vrut să iasă la o gură de aer sau să plece acasă. Stupoare, însă! Picioarele nu le-au mai ascultat, mâinile nu le-au mai ajutat, iar asfaltul le-a fugit la propriu de sub picioare.

Imagini la beție

Nu doar fetele au fost protagonistele imaginilor de mai sus. Băieții au mers mai departe și au făcut chiar glume pe seama amicilor aflați sub influența băuturilor alcoolice. Așa se face că avcem de-a face cu o colecție de poze extrem de amuzantă, care cu siguranță vă va descreți frunțile. În același timp, va atrage însă și atenția asupra situațiilor care pot scăpa de sub control sub aburii lui Bachus!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×