Imagini exclusive de la nunta Teodorei Becali. VIDEO cu dansul mirilor. Gigi Becali a cântat la petrecere

Catalin Nae    Dan Suta   
în Imagini de ultima ora
12/10/2019, 21:20
Imagini exclusive de la nunta Teodorei Becali. VIDEO cu dansul mirilor. Gigi Becali a cântat la petrecere
Imagini în exclusivitate de la nunta Teodorei Becali

FANATIK îți prezintă imagini în exclusivitate de la nunta Teodorei Becali, din sala unde are loc petrecerea despre care vorbește toată România! Sala de petrecere din Palatul Snagov arată fabulos! Organizatorii nunții au ales decoruri spectaculoase, iar luminile reflectoarelor creează un cadru feeric. Atmosfera a fost una incendiară, iar Gigi Becali s-a simțit atât de bine încât a și cântat.

Imagini de la nunta Teodorei Becali: sala arată demențial!

În imaginile în posesia cărora a intrat redacția FANATIK se văd aranjamentele florale cu gust, combinate cu baloane în toată sala, dar și un spectacol de lumini cum numai la o astfel de nuntă putea exista! De altfel, Becali a scos din buzunar jumătate de milion de euro pentru nunta Teodorei, cea care azi s-a căsătorit cu Mihai Mincu.

Teodora și Mihai au dscchis petrecerea cu dansul lor, apoi s-au alăturat și nașii, fiica lui Teia Sponte și soțul acesteia. Video exclusiv cu momentul emoționant. Teodora era vizibil timorată:

Petrecerea a început la ora 20:00 și va ține, cel mai probabil, până când va crăpa din nou de zi. Alături de fata lui, Gigi Becali va fi cu siguranță unul dintre cei care vor asigura ca atmosfera să fie întreținută așa cum se cuvine, dansurile sale machedonești fiind deliciul festinului.

Invitați de seamă la nuntă

La nuntă va cânta trupa preferată a patronului FCSB, Pindu, pentru care omul de afaceri a scos din portofel nu mai puțin de 20.000 de euro, scrie presa tabloidă. La nunta Teodorei Becali participă nume importante din lumea sportului, dar  și din politică, printre care îi enumerăm pe Dumitru Dragomir, Gică Hagi, Stere Halep, Mirel Rădoi, Adriean Videanu, Gabriela Firea și Florentin Pandele. Aceștia sunt apropiați sau prieteni foarte buni de-ai omului de afaceri.

La petrecere sunt prezenți peste 700 de invitați, conform ultimelor date apărute în presă. Nunta a fost una cu emoții încă de la începutul zilei, când anumiți indivizi dubioși au ajuns la poarta vilei din Pipera a omului de afaceri forțând intrarea. Un alt moment complicat a fost cel în care nașa Teodorei a leșinat în biserică, însă din fericire și-a revenit imediat, iar slujba a continuat cu bine.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×