Imagini de la priveghiul Cristinei Țopescu. Trupul neînsuflețit al jurnalistei, depus la Capela Cimitirului Bellu. Cenușa va fi aruncată undeva în București

Dan Suta    Theo Sutiu   
în Stiri de ultima ora
15/01/2020, 21:18
Imagini de la priveghiul Cristinei Țopescu. Trupul neînsuflețit al jurnalistei, depus la Capela Cimitirului Bellu. Cenușa va fi aruncată undeva în București GALERIE FOTO
Priveghiul Cristinei Țopescu are loc la Capela Cimitirului Bellu. Sursa foto: Theodora Șutiu, reporter Fanatik

FANATIK vă prezintă primele imagini de la priveghiul Cristinei Țopescu. Trupul neînsuflețit al jurnalistei a fost depus astăzi, 15 ianuarie, la Capela Cimitirului Bellu din București. (Accesează galeria foto pentru a vedea imagini în exclusivitate de la priveghiul jurnalistei)


UPDATE, 15:03 Mama Cristinei Țopescu a plecat de la capelă, după doar câteva ore. Aceasta a făcut câteva declarații:

„Cristina a fost un om minunat care era trup și suflet pentru presa. Le mulțumesc colegilor de breasla pentru prezenta și gândurile bune. Cenușa ei va fi aruncată undeva in București, dar nu va pot spune unde”


Durere de nedescris la priveghiul Cristinei Țopescu: mama jurnalistei a venit de la Oradea

Oamenii își iau rămas bun cu ochii podidiți de lacrimi de la fosta prezentatoare de televiziune. La capelă sunt așteptați cei care o cunosc, prieteni și colegi de breaslă, dar și românii care au admirat-o din fața micului ecran.

La priveghiul Cristinei a ajuns, printre primii, mama acesteia. Femeia a venit de la Oradea să o vadă pentru ultima oară pe fiica ei și să se roage la căpătâiul acesteia pentru un somn liniștit.

Femeia, chiar dacă e în stare de șoc, și-a găsit puterea să le zâmbească celor care au ajuns cu o lumânare sau cu flori pentru fiica ei. La capela Cimitirului Bellu au venit și colegele mamei sale, Rodica.

Andreea Berecleanu a depus o coroană imensă de flori la căpătâiul prezentatoarei

Rodica Țopescu a depus la capelă o coroană cu flori pe care scria „Iubirea vieții mele, mămica”. 

La fața locului au ajuns și Andreea Berecleanu, cu o coroană imensă de flori, dar și medicul Monica Pop, care era apropiată de prezentatoarea tv.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în seara zilei de 12 ianuarie. Din informațiile apărute până acum în presă, jurnalista ar fi murit în somn înainte de Anul Nou.

Fosta prezentatoare a buletinului de știri Focus de la Prima TV s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani, înconjurată de câinii pentru care își cheltuia și ultimul leu din buzunar, căci era o mare iubitoare de animale.

Cristina suferea din cauza depresiei și avea o serie de probleme financiare. Viața ei a luat o altă turnură recent și a început să spere că lucrurile o vor lua pe un făgaș normal. Fusese angajată consilieră a secretarului de stat Horațiu Moldovan de la Ministerul Sănătății.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×