Imagini de colecție! Maria Ciobanu, în lacrimi, în timp ce cânta alături de fiica sa, Camelia. Revenire după 2 ani de pauză

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/03/2019, 15:42
Imagini de colecție! Maria Ciobanu, în lacrimi, în timp ce cânta alături de fiica sa, Camelia. Revenire după 2 ani de pauză GALERIE FOTO
Imagini de colecție! Maria Ciobanu, în lacrimi, în timp ce cânta alături de fiica sa, Camelia

Maria Ciobanu a stat departe de scenă timp de doui ani din cauza unor probleme de sănătate. Însă, pentru că își iubește meseria atât de mult, a lăsat totul deoparte și a decis că din când în când mai poate cânta, iar una dintre aceste ocazii a fost acum, când a cântat alături de fiica sa, Camelia.

Maria Ciobanu, în lacrimi, în timp ce cânta alături de fiica sa, Camelia Filip

Supranumită ciocârlia muzicii românești și-a exercitat meseria la un nivel înalt în cadrul unui eveniment din America unde le-a cântat tuturor românilor plecați de mulți ani. „Vreau să vă spun că nu am mai cântat deloc, deloc, de doi ani. Şi dacă nu mai exsersez sigur că instrumentul nu mai merge”, a spus Maria Ciobanu. În vârstă de 82 de ani, s-a retras din viața artistică după ce a susținut un ultim turneu în România.

Au fost opt concerte în care și-a luat rămas bun de la scenă și public. Într-unul dintre evenimente, Maria Ciobanu a cântat alături de copiii ei, Camelia Filip, fiica stabilită peste Ocean, și Ionuț Dolănescu. Artista a cântat trei melodii, apoi a simțit nevoia să se scuze pentru prestația sa, chiar dacă a cântat ireproșabil.

Imagini de colecție! Maria Ciobanu, în lacrimi, în timp ce cânta alături de fiica sa, Camelia. Revenire după 2 ani de pauză
Artista a revenit pe scenă după doi ani de pauză

”Ăsta este cursul vieții, dar vă mulțumesc pentru admirație”

„Dacă vreți să o cunoașteți pe Maria Ciobanu, vă rog să puneți CD-urile pe care le aveți. Azi, Maria Ciobanu nu mai cântă cum cânta. Ăsta e cursul vieții, dar vă mulțumesc din suflet pentru admirația voastră”, a transmis Maria Ciobanu celor prezenți, care au aplaudat-o minute în șir.

Vă reamintim că, de curând, artista și-a făcut o schimbare de look. Aceasta a apelat la serviciile unei prietene din America pentru a se înfrumuseța și a dorit să își tatueze sprâncenele. Ulterior, interpreta a postat și o poză pe o rețea de socializare, în care se afla alături de nepoata sa, în care se vedea cu ochiul liber că acum înfățișarea sa a suferit modificări.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×