Imagini bombă! Ea este MISS PUŞCĂRIE 2017! Cum arată cea mai sexi criminală! A fost votată direct în puşcărie! Galerie foto

Puşcăria Talavera Bruce din Brazilia organizează anual un concurs de Miss pentru deţinute. Acestea sunt cele mai periculoase femei din închisorile sud-americane, majoritatea având condamnări pe viaţă pentru crimă.

Totuşi, o zi pe an, puşcăriaşele se simt în altă lume. Cu sprijinul bisericii din localitate şi a unor voluntari, femeile sunt aranjate şi apoi defilează într-un concurs de Miss. Anul acesta, Miss Puşcărie 2017 a fost aleasă Mayana Alves: „Mă simt emoţionată şi fericită în acelaşi timp. Mi-aş dori să îmi fi câştigat şi libertatea… Le-aş lua şi pe prietenele mele cu mine”, a spus tânăra care are o condamnare de peste 30 de ani.

O altă puşcăriaşă, Michelle Rangel, care a avut oportunitatea de a-şi vedea şi copiii, a explicat şi ea stările prin care trece în ziua concursului: „Nu pot să explic pe deplin ceea ce simt! E un moment în care uiţi total că eşti la închisoare. Mă simt din nou liberă”. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO.