Imaginea cu care Valentina Pelinel și-a cucerit toți fanii. Soția lui Cristi Borcea s-a pozat cu toți copiii săi

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
28/10/2019, 14:53
Imaginea cu care Valentina Pelinel și-a cucerit toți fanii. Soția lui Cristi Borcea s-a pozat cu toți copiii săi GALERIE FOTO
Valentina Pelinel s-a pozat cu cei trei copii ai săi. Sursa foto: antena1.ro

Valentina Pelinel a devenit mamă cu normă întreagă, iar recent a cucerit internetul cu o fotografie de familie în care apare împreună cu toți cei trei copii ai săi și ai lui Cristi Borcea. Singurul care lipsește din portretul de familie este omul de afaceri, care este încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Valentina Pelinel s-a pozat cu cei trei copii ai săi

Valentina Pelinel a prezentat, pentru prima oara, pe rețelele de socializare “minunile” din viața ei. Vedeta a postat o imagine în care apare alături de toți cei trei copii, ocazie cu care putem să le admiram și pe superbele sale gemene.

Frumoasa Valentina Pelinel a postat recent o fotografie în care apare alături de cei trei copii ai săi. Milan este băiețelul cel mare, iar în fotorafia respectivă acesta stă pe pardoseală și își ține în brațe una dintre surorile sale gemene. Pe gemene le cheamă Indira si Rania și au împlinit recent opt luni.

Valentina Pelinel s-a pozat cu cei trei copii ai săi
Valentina Pelinel s-a pozat cu cei trei copii ai săi. Sursa foto: Facebook

Valentina Pelinel este mamă cu normă întreagă

Îmbrăcate în rochițe cu motive florale și cu bentițe pe cap, gemenele pozează cuminți alături de frățiorul lor mai mare. “Copiii sunt cea mai mare binecuvântare din viața noastră”, a scris Valentina Pelinel pe Facebook.

De curând, Valentina Pelinel și-a cucerit fanele cu o altă imagine din bucătăria sa. Soția lui Cristi Borcea le-a arătat admiratoarelor sale că și pe ea o copleșesc treburile zilnice, dar reușește totuși să facă față și să rămână și elegantă în tot acest timp.

Îmbrăcată într-o superbă rochie de seară neagră, descălțată de pantofi, Valentina Pelinel s-a urcat pe blatul de la bucătărie și a pozat că o adevărată divă, printre suzete, biberoane, fructe și jucăriile copiilor.

Cristi Borcea se află în închisoare de câteva luni bune. În luna februarie, acesta s-a predat după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, în care au mai fost condamnaţi fostul primar al Constanţei Radu Mazăre şi fostul preşedinte al CJ Constanţa Nicuşor Constantinescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×