Ilie Năstase și Ioana, împăcare presărată cu un conflict cu niște reporteri: „Unu ți-ar rupe fața! Ai noroc”

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/10/2019, 17:57
Ilie Năstase și Ioana, împăcare presărată cu un conflict cu niște reporteri: „Unu ți-ar rupe fața! Ai noroc”
Jurnaliștii de la SpyNews scriu că Ilie Năstase a avut un comportament neadecvat cu unul dintre fotoreporteri. Sursa foto: spynews.ro

Ilie Năstase și partenera lui, Ioana, au fost filmați în Capitală în timp ce luau masa în oraș. Cei doi s-ar fi certat recent, iar paparazzii de la SpyNews susțin că au reușit să imortalizeze cu exactitate momentul în care s-au împăcat.

Ilie Năstase și Ioana, împreună în oraș după zvonurile că s-au despărțit

Ilie și Ioana au fost văzuți în oraș, ca orice cuplu obișnuit, vorbind și comportându-se perfect normal. Această normalitate a atras însă atenția presei de scandal, care scrisese că fostul tenismen era certat cu Ioana. Imaginile obținute de spynews.ro arată cu totul altceva: cei doi se iubesc mai mult ca niciodată. Unul dintre reporterii publicației tabloide i-a urmărit pe cei doi, iar Ilie s-a supărat foarte tare pentru că era urmărit.

Întrebat de reporter dacă e adevărat că s-au împăcat, Ilie a replicat scurt și la obiect: „Du-te, bă, dracu’ de prost! Mă întrebi tâmpenii?”. Ioana a încercat să îl astâmpere pe tenismen, care, potrivit celor de la Spy consumase câteva pahare de vin înainte de altercație. „De ce mă deranjezi la ora asta? Unu’ ţi-ar rupe şi faţa! Ai noroc că în seara asta mă simt bine”, a continuat să îi spună Ilie fotoreporterului.

ilie năstase și ioana
Ilie Năstase și Ioana, surprinși în oraș. Sursa foto: spynews.ro

Ioana a fost conciliantă

Pe tot parcursul disensiunii iscate între Ilie Năstase și respectivul paparatto, Ioana a fost cea conciliantă. De altfel, la final, jumătatea sportivului i-a urat reporterului o seară frumoasă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×