Ilie Năstase s-a mutat la Constanţa de dragul soției: ”E linişte şi nu e niciun paparazzo”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
16/02/2020, 13:35
Ilie Năstase s-a mutat la Constanţa de dragul soției: ”E linişte şi nu e niciun paparazzo”
Ilie Năstase și-a făcut bagajele și s-a mutat alături de soția sa, la Constanța. Sursa foto: Facebook.com

Ilie Năstase nu poate sta departe de cea de-a cincea soția și s-a mutat de dragul ei la malul mării. Fostul tenismen român a luat această decizie pentru a scăpa de blițurile paparazzilor și pentru a-și trăi frumoasa poveste de dragoste în liniște.

Fostul tenismen Ilie Năstase a părăsit Bucureștiul pentru Ioana

Ioana Simion nu și-a dorit să locuiască în imobilul în care Ilie Năstase a stat împreună cu celelalte patru soții și făcea mereu naveta Constanța – București. În urmă cu câteva zile fostul tenismen a pus piciorul în prag și s-a mutat la malul mării pentru a-i fi alături frumoasei sale soții.

Nimic nu mai stă acum în calea fericirii celor doi, nici măcar faptul că după doar câteva luni de la cununia civilă doreau să divorțeze. Se pare că Ilie Năstase a renunțat la cererea de desfacere a căsătoriei și vrea să fie cât mai liniștit împreună cu cea de-a cincea soție.

„Da. Zilele trecute am decis să mă mut acolo. E linişte şi nu e niciun paparazzo.  Aici, în Bucureşti, ne urmăreau non-stop….Suntem singuri în blocul în care stăm. Avem două apartamente în Mamaia. Stăm câte două, trei zile acolo, apoi venim aici”, a dezvăluit fostul soț al lui Brigitte Pastramă în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” difuzată pe gsp.ro.

Ilie Năstase și-a schimbat stilul de viață datorită soției

Ilie Năstase a mai adăugat că se înțelege minunat cu soția sa Ioana în ciuda faptului că au amânat cununia religioasă. Fostul tenismen a mai precizat că viața de familie l-a schimbat foarte mult în ultima perioadă și chiar a ajuns să-și lase barbă pentru că așa a vrut scumpa sa soție.

„Mă înţeleg foarte bine cu ea. Viaţa mea de familie s-a schimbat mult. Mi-am lăsat şi barbă, m-am şi tuns. Aşa a fost dorinţa soţiei. Nu avem nici o problemă. Din când în când oamenii vor să ne certăm.  Că m-am uitat eu după vreo blondă, prostii d-astea. Şi dacă m-am uitat, ce?”, a mai completat soțul Ioanei.

Tot în cadrul emisiunii jurnalistului Ovidiu Ioaniţoaia celebrul tenismen și-a arătat tatuajul pe care l-a făcut în numele iubirii. Ilie Năstase și-a tatuat numele actualei sale soții pe una dintre mâini.

„I-am spus şi lui Ilie lucrul acesta şi chiar înainte de cununia civilă am discutat că cel mai bine pentru noi ar fi să locuim în altă parte. Pentru că oriunde eram ok, numai în casa aceea nu. Parcă era ceva negativ acolo.

Mi-a spus că e de acord, însă nu s-a mai întâmplat acest lucru. Motiv pentru care am făcut eu demersurile şi mi-am găsit ceva cu chirie. Ilie vine aici, stăm împreună şi mă simt mult mai liniştită”, povestea Ioana în urmă cu câteva luni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×