Ilie Balaci în ultima noapte în viață. VIDEO din clubul din Craiova

Legenda sportului Ilie Balaci a murit duminică, 21 octombrie. Iată cum și-a petrecut ultima noapte în viață. Poți vedea mai jos VIDEO din clubul în care a petrecut pentru ultima dată ”minunea blondă” a Craiovei. Pe scurt, Ilie Balaci a încetat din viață subit, în această dimineață. Conform reprezentanților ISU Dolj, apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 09:04, de la locuința fotbalistului. La fața locului s-a deplasat un echipaj însoțit de un medic. Din nefericire, aceștia au găsit victima în stop cardio-respirator.

Zeci de minute în șir, medicii i-au executat manevre de resuscitare, însă fără rezultat. ”În jurul orei 09.40, a fost anunțat apelul la 112. Imediat la locuința de familie a fotbalistului s-a deplasat un echipaj cu medic de la SAJ Dolj, care a găsit victima în stop cardio-respirator. Ulterior, s-a luat decizia de a mai trimite în sprijin la caz înca un echipaj SMURD cu medic. După executarea timp de mai multe zeci de minute a manevrelor de resuscitare (conform protocolului medical) a fost declarat decesul fotbalistului”, s-a arătat în comunicatul ISU Dolj.

Ilie Balaci, în ultima noapte de viață!

Ultima fotografie cu Ilie Balaci în viață, din clubul în care și-a petrecut ultima seară, alături de afaceristul Siclitaru Robert

Toată lumea fotbalului, și nu numai, este în stare de șoc de când a fost declarat decesul legendei. Mai marii acestei sfere transmit gânduri pline de tristețe și condoleanțe familiei care a suferit o pierdere, dar și lumii, care acum a rămas fără un om ce a ridicat România pe partea sportivă. Însă, ce a provocat moartea lui? La această întrebare încă sunt dubii, dar ce se poate povesti mai departe este cum și-a petrecut ”minunea blondă” a Craiovei ultima seară din viața sa.

Conform indiciilor găsite chiar pe Facebook, legendarul și-a trăit ultima zi din viață în Craiova, așteptând meciul din această seară cu FCSB, timp în care a decis să iasă într-un club local, cu afaceristul Robert Siclitaru. Omul de afaceri a făcut câteva fotografii cu Balaci, care au apărut imediat pe rețelele de socializare. În poze, antrenorul părea extrem de slăbit.