Ilie Balaci a murit. Reacția Nadiei Comăneci, după ce a aflat de această tragedie

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/10/2018, 17:58
Ilie Balaci a murit. Reacția Nadiei Comăneci, după ce a aflat de această tragedie GALERIE FOTO
Reacția Nadiei Comăneci, după ce a aflat de decesul lui Ilie Balaci

Ilie Balaci a murit! Nadia Comăneci a reacționat, după ce a aflat de această tragedie. Fosta gimnastă a făcut și ea parte din oamenii care și-au exprimat regretul cu privire la trecerea în neființă a legendei fotbalului românesc. În această duminică, 21 octombrie, Nadia Comăneci a postat pe o rețea de socializare un mesaj plin de tristețe pentru regretatul Ilie Balaci. Astfel că, alături de o fotografie cu acesta pe teren, loc pe care l-a iubit enorm, a scris câteva rânduri despre momentul tragic prin care trece întreaga Românie. Mesajul ei a început prin a-l descrie ca fiind ”unul dintre cei mai mari jucători”.

Rândurile scrise de aceasta sună așa: ”O mare legendă s-a stins din viață. Unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului românesc! Odihnește-te în pace, Ilie Balaci!”, a scris fosta gimnastă pe contul personal de Facebook. Vă reamintim că legenda sportului românesc s-a stins din viață astăzi, 21 octombrie în urma unui stop cardio-respirator. Conform comunicatului trimis de ISU Dolj, o ambulanță a fost chemată la locuința acestuia, în jurul ore 09:04.

Ilie Balaci a murit! Iată reacția Nadiei Comăneci, după moartea acestuia
Mesajul postat de Nadia Comăneci, după ce a aflat de moartea lui Ilie Balaci

Ilie Balaci a murit! Nadia Comâneci, reacție în urma tragediei. ”O mare legendă s-a stins din viață”

”În jurul orei 09.40, a fost anunțat apelul la 112. Imediat la locuința de familie a fotbalistului s-a deplasat un echipaj cu medic de la SAJ Dolj, care a găsit victima în stop cardio-respirator”, se arată în comunicatul trimis de ISU Dolj.

Ilie Balaci a murit! Iată reacția Nadiei Comăneci, după moartea acestuia
Ilie Balaci, pe teren

Totodată, decizia de a-l declara pe acesta fără suflare a venit în urma multor minute în care i s-au făcut multiple manevre de resuscitare. ”Ulterior, s-a luat decizia de a mai trimite în sprijin la caz înca un echipaj SMURD cu medic. După executarea timp de mai multe zeci de minute a manevrelor de resuscitare (conform protocolului medical) a fost declarat decesul fotbalistului”, se mai arată în comunicat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×