Îl mai ştii pe “Vierme”, din Animal X? Laurenţiu Penca a ajuns de nerecunoscut. FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/10/2019, 12:22
Îl mai ştii pe “Vierme”, din Animal X? Laurenţiu Penca a ajuns de nerecunoscut. FOTO GALERIE FOTO
Trupa Animal X făcea furori printre adolescenți la începutul anilor 2000. Sursa foto: click.ro

N-o să-ți vină să crezi cât de mult s-a chimbat „Vierme”, unul dintre componenții Animal X, formație care făcea furori la începutul anilor 2000. Laurențiu Penca, pe numele său din buletin, a pus punct carierei muzicale și s-a reorientat spre lumea afacerilor, unde putem spune că se descurcă la fel de bine ca pe scenă. La cei 35 de ani ai săi, tânărul antreprenor este co-fondator al unei firme specializate pe design, amenajări interioare și restaurări.

Cum a intrat „Vierme” de la Animal X în lumea afacerilor

În plus, lucrurile merg ca pe roate și în plan personal, pentru că fostul artist are o soție superbă, dar și un băiețel adorabil, cu care mai postează din când în când fotografii pe rețelele de socializare, primind în schimb numeroase like-uri și comentarii din partea prietenilor din mediul online, care îl felicită pentru familia sa frumoasă și fericită. De altfel, într-un interviu acordat recent, Laurențiu a vorbit despre începuturile sale în lumea afacerilor.

Startul meu antreprenorial a avut loc pe la 20 ani când, împreună cu doi buni prieteni, am pornit o afacere în zona industriei muzicale. Mai exact, am înființat un label – casă de discuri asociată cu un studio de înregistrări audio”, a declarat omul care până nu demult se afla la loc de cinste în topul preferințelor fanilor, alături de trupa Animal X.

Laurențiu Penca, un antreprenor de succes

Totodată, Laurențiu Penca a dezvăluit că nu regretă nicio clipă decizia de a părăsi lumea showbiz-ului în favoarea antreprenoriatului, mai ales că afacerea sa a reușit într-un timp relativ scurt să devină un punct de reper în domeniul amenajărilor interioare. „A fost important startul”, susține tânărul om de afaceri, îndemnându-i pe cei care aspiră la o astfel de carieră să-și păstreze curiozitatea, dar și încrederea în propriile forțe la cote cât mai înalte.

Stimulente principale au fost o poftă de viață și o curiozitate duse la extrem și nevoia de a descoperi și a gusta din noile provocări care urmau să apară. Eram pe un teren nou și fertil mai mereu și cred că am simțit asta. A fost important startul, pentru că am început într-un domeniu în care visam de când eram copii să ajungem”, a mai spus fostul component al trupei Animal X.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×