Îi aștepta o vacanță de neuitat, dar totul s-a schimbat dramatic. Soția i-a murit în brațe

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 18:58
Îi aștepta o vacanță de neuitat, dar totul s-a schimbat dramatic. Soția i-a murit în brațe
Soția i-a murit în brațe, chiar în timpul unei excursii. Sursa foto: libertatea.ro

O călătorie care părea una de vis pentru o britanică s-a transformat în scurt timp într-un adevărat coșmar. Zoe Williams, 42 de ani, din Marea Britanie, a plecat alături de soțul ei, Jason, și de fiul ei, Hayden, 11 ani, într-o vacanță plănuită cu mult timp în urmă în SUA. Cei trei britanici au zburat din Caerphilly, South Wales, în San Francisco.

Soția i-a murit în brațe, chiar în timpul unei excursii

Au ajuns în Statele Unite, iar femeia era entuziastă, deoarece ajunsese acolo unde dorea să ajungă de ceva timp. Se simțea chiar bine, potrivit The Sun. „Eram entuziasmați și ne făceam planuri să mergem să vedem a doua zi echipa de fotbal San Franciso 49ers”, povestește Jason, soțul femeii.

Problemele au început chiar de a doua zi, când Zoe s-a simțit rău. Cu toții au crezut că de vină este boala autoimună de care suferea și pentru care se tratase cu succes în trecut. Simptomele acestei boli includ slăbiciune și durere musculară și probleme de echilibru și coordonare.

Britanica suferea de o boală autoimună, dar a fost răpusă de o altă complicație

Situația s-a agravat atunci când cei trei au vrut să iasă din hotel. Zoe a căzut. Ea a refuzat să meargă la un spital din SUA, spunându-i soțului că va merge la doctorii pe care îi cunoștea deja la spitalul Heath din Cardiff, acolo unde primise tratament pentru boala autoimună. Familia a vrut să se întoarcă acasă pe 2 noiembrie, iar Zoe a mers la aeroport într-un scaun cu rotile. Când a ajuns în avion, femeia și-a pierdut cunoștința, iar cadrele medicale din aeroport nu i-a permis familiei să zboare.

„Au spus că trebuie să mergem cu Zoe la doctor pentru a vedea dacă putem sau nu zbura, dar la doctor era închis până luni”, a povestit soțul femeii. Cu toate acestea, britaicii au ales să rămână la hotel, unde starea femeii s-a deteriorat rapid.

Jason a chemat într-un final o ambulanță, dar până să sosească aceasta, Zoe a murit în brațele lui. După autopsie s-a aflat că femeia a avut un cheag de sânge care s-a extins după ce familia a zburat cu avionul din Marea Britanie, iar acest lucru ar fi putut să fie descoperit din timp, dacă mergeau la spitalul de urgențe, însă cei doi soți au crezut că este vorba despre un alt episod al bolii autoimune de care suferea femeia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×