Igor Dodon se caută de boală. Președintele Republicii Moldova a fost văzut la Spitalul Cancelariei de Stat din Chișinău

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
10/12/2019, 20:23
Igor Dodon se caută de boală. Președintele Republicii Moldova a fost văzut la Spitalul Cancelariei de Stat din Chișinău
Igor Dodon a ajuns la spital. Sursa foto: YOutube RFI

Igor Dodon a fost văzut la Spitalul Cancelariei de Stat din Chișinău, iar îngrijorările cu privire la președintele Republicii Moldova s-au înmulțit în ultimele ore.

Igor Dodon, la spital pentru investigații medicale

Informația a apărut pe surse în presa de peste Prut, iar apoi a fost confirmată chiar de către un angajat al spitalului respectiv.

Nu se știe ce fel de probleme de sănătate ar avea Dodon, deci cel mai probabil ar fi vorba despre niște analiză de rutină. Cu toate acestea, unul din muncitorii de la spital spune că acesta va reveni și mâine.

Un președinte controversat, apropiat de ruși

„A stat în jur de o oră. Eu cred că nu a venit în zadar. Posibil să vină şi mâine dimineaţă”, a declarat angajatul respectiv pentru publika.md.

Administrația Prezidențială de la Chișinău nu a oferit informații despre această vizită, însă a ținut să precizeze într-un comunicat de presă că șeful statului vecin este sănătos.

Igor Dodon este unul dintre cei mai controversați politicieni din Republica Moldova. De-a lungul anilor a fost subiectul unor controverse dezbătute de presa din țara vecină.

În martie 2012, acesta a propus schimbarea drapelului național al Republicii Moldova cu un steag bicolor roșu-albastru.

În luna noiembrie a aceluiași an, șeful statului a pus pe Facebook o poză în care purta haine cu drapelul Federației Ruse.

În 2014, socialistul Valentin Crilov îl acuza pe Dodon că ar urma niște scenarii groaznice prin care s-ar urmări un soi de război civil în țară.

A mai fost acuzat, alături de cei de la PDM, că făcea jocurile Ankarăi, iar cei mai mulți îl știu pe Dodon pentru pozițiile sale pro-ruse.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×