Idilă între Lady Gaga și Bradley Cooper? Relația celor doi a pus-o în alertă pe Irina Shayk

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/02/2019, 16:34
Idilă între Lady Gaga și Bradley Cooper? Relația celor doi a pus-o în alertă pe Irina Shayk
Relația dintre Lady Gaga și Bradley Cooper a pus-o în alertă pe frumoasa Irina Shaik! Ce se întâmplă între cei doi?

Frumoasa poveste de dragoste din filmul A Star is Born a făcut pe toată lumea să se întrebe dacă Lady Gaga și Bradley Cooper au sau nu o relație. Din păcate pentru fani, actorul nu trăiește o poveste de dragoste cu faimoasa cântăreață, fiind într-o relație serioasă cu fotomodelul Irina Shayk , cu care se iubește încă din 2015.

„Sunt foarte nesigură pe mine. Îmi place să dau lecții despre asta, dar nu practic întotdeauna. Personajul meu vorbește despre cât de urâtă se crede – asta a fost real”, a spus vedeta despre rolul ei.

Lady Gaga și Bradley Cooper trăiesc o poveste de dragoste?

Senzaționalul film i-a făcut pe toți să creadă că Lady Gaga și Bradley Cooper au o relație, totul datorită chimie incredibile care se simțea dincolo de ecrane. Cu toate acestea, cei doi au spus că nu sunt mai mult decât colegi de platou și prieteni în viața reală. Bradley Coper este într-o relație frumoasă alături de Irina Shayk, cea care i-a dăruit o fetiță superbă, iar Lady Gaga este logodită. Acestea sunt otivele pentru care cei doi nu ar putea să-și mute povestea de iubire din film, în realitate. Lady Gagag este împreună cu Christiano Carino, care este și agentul vedetei internaționale. Cei apropiați de artistă spun că n-au mai văzut-o niciodată atât de fericită pe Lady Gaga. Artista este din ce în ce mai încrezătoare și mai relaxat decât niciodată.

Lady Gaga și Bradley Cooper
Lady Gaga și Bradley Cooper

A star is Born aduce în plan principal o poveste superbă de dragoste, cu un sfârșit extrem de trist. Cântărețul Jackson Maine, interpretat de Cooper, se îndrăgostește nebunește de o tânără a cărui talent îl descoperă încă de la prima întâlnire. Ally, jucată de Lady Gaga, nu are încredere în vocea și trupul ei, lucru pe care îl învață pas cu pas de la Jackson Maine. În timp de Jackson se luptă cu viciile, Ally se lansează într-o carieră fără precedent. Tânăra crește deodată și apare în vizorul presei de la concertul lui Jackson Maine, care a oblicat-o să-și interpreteze, pentru prima oară, propria melodie.

Cea mai bună actriță în rol secundar

Lady Gaga a fost o apariție neașteptată la Globurile de Aur din 2019. Deși mulți credeau că va câștiga, nu s-a întâmplat, dar se poate mândri cu un loc frumos între cele mai bune actrițe. Bradley Cooper a pus și el mâna pe locul doi la categoria: cel mai bun actor în rol secundar.

  • Yalitza Aparicio
  • Glenn Close
  • Olivia Colman
  • Lady Gaga
  • Melissa McCarthy
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×