Iată cum arată Loredana Groza și Monica Anghel fără pic de machiaj. Galerie FOTO

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
18/07/2019, 15:44
Iată cum arată Loredana Groza și Monica Anghel fără pic de machiaj. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Cum arată Loredana Groza și Monica Anghel fără pic de machiaj. Sursa foto: observatorulph.ro

Loredana Groza (49 de ani) și Monica Anghel (48 de ani) sunt două dintre artistele care au debutat în anii comunismului și au rămas până la această oră pe scena muzicală. Cântărețele afișează imagini impecabile pe mici ecrane, îsă sunt și momente când ies în lume fără pic de machiaj. (VEZI IMAGINI in GALERIA FOTO).

Loredana Groza renunță la machiajul profesionist în timpul liber

Loredana Groza afișează o imagine impecabilă, de la vestimentația extravagantă la machiajul profesionist. Pozele retușate de pe conturile de socializare o arată pe cântăreață ca pe o păpușă de porțelan, însă realitatea este cu totul alta. Machiajul profesionist reușește să acopere ridurile, cearcănele și cutele specifice vârstei.

De-a lungul timpului cântăreața a fost văzută foarte rar fără machiaj. Esteticienii spun că Loredana Groza are toate motivele să renunțe la make-up-ul excesiv având în vedere retușurile la care a apelat în ultimii ani: operație de rinoplastie, injectarea cu botox, augumentarea buzelor sau injecții cu acid hialuronic. Loredana nu îți arată vârstă și asta se vede din fotografiile rare în care apare naturală, fără strop de fond de ten sau rimel.

„Vedeta şi-a îmbunătăţit aspectul estetic al feţei prin rinoplastie (operaţie la nas), augmentare de buze cu acid hialuronic, al cărui efect durează aproximativ un an şi se repetă la cerere. Ridurile au fost estompate cu botox, al cărui efect durează între 9 şi 12 luni. Rinoplastia costă între 1.800 şi 2.500 de euro, injectarea buzelor, 250 euro, cea a ridurilor, 350 de euro. Cred că are şi o blefaroplastie, pentru că se observă o modificare a pleoapei, iar această intervenţie costă cam 800 de euro. Toate acestea nu fac decât să o întinerească şi să contribuie la armonizarea feţei, a declarat medicul estetician Chawi Youssef, de la Arcalife, în urmă cu un an, potrivitonlinenews.ro.

Solistele au curaj să se afișeze fără machiaj
Monica Anghel a slăbit 25 de kilograme și acum îndrăznește să apară fără machiaj. Sursa foto: click.ro

Monica Anghel, o altă personalitate care apare rar nemachiată

Monica Anghel este o altă cântăreață care apare rar fără machiaj. Solista este foarte fericită că a reușit să slăbească peste 25 de kilograme în urma unui diete pe care a ținut-o după ce a fost operată de hernie de disc. Monica Anghel a renunțat la grăsimi și prăjeli și s-a axat mai mult pe salate.

Cântăreața este foarte curajoasă din fire dovadă și fotografiile pe care le-a postat pe contul de socializare în care apare nemachiată. Fanii au încurajat-o pe solistă și i-au spus că îi stă foarte bine având un look natural. „Doamna Monica, machiajul este un fard care se spală, dar rămâne femeia minunată, Monica, vocea inconfundabilă și sufletul frumos! Vă admir foarte mult și vă ador ca om!”, i-a scris o fană la o fotografie în care apare fără pic de machiaj în urmă cu câțiva ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×