Hunedoara: Învățător de 59 de ani, acuzat că a sărutat pe buze o elevă de 8 ani

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
09/10/2019, 20:29
Hunedoara: Învățător de 59 de ani, acuzat că a sărutat pe buze o elevă de 8 ani
Fetiță de doar opt ani, sărutată pe buze de învățător. Sursa foto: antena3.ro

Un învățător în vârstă de 59 de ani din comuna Pui, județul Hunedoara, a revoltat întreaga opinie publică din țara noastră, după ce a sărutat pe buze o elevă de doar opt ani. Mai mult decât atât, oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz șocant, iar dascălul va fi pus sub acuzare pentru infracțiunea de agresiune sexuală.

Învățător, acuzat că a sărutat o elevă pe gură

Potrivit informațiilor transmise de polițiști, totul s-a petrecut la sfârșitul lunii septembrie, însă dosarul penal a fost întocmit abia în cursul zilei de miercuri, 9 octombrie. Autoritățile anunță că s-au autosesizat după ce minora, elevă în clasa a II-a, a reclamat fapta reprobabilă. Între timp, bărbatul a demisionat de la respectiva unitate de învățământ.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii Secției de Poliție Rurală Hațeg s-au sesizat cu privire la comiterea unei infracțiuni de agresiune sexuală. Dosarul penal s-a constituit in rem, polițiștii urmând a stabili dacă se întrunesc elementele constitutive ale infracțiunii, ce se presupune că ar fi fost comisă la sfârșitul lunii septembrie 2019 de către un cadru didactic din comuna Pui, față de o elevă în vârstă de 8 ani. În funcție de probatoriul administrat în cauză, urmează a fi luate masuri legale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hațeg, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara.

Autoritățile s-au sesizat după ce micuța a dezvăluit fapta cumplită. Sursa foto: a1.ro
Autoritățile s-au sesizat după ce micuța a dezvăluit fapta cumplită. Sursa foto: a1.ro

Fetița a fost cea care a mărturisit că a fost sărutată pe buze

Totodată, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hațeg a anunțat că organele legii s-au sesizat din oficiu, în momentul în care fetița de doar opt ani a reclamat că a fost sărutată pe buze chiar de învățătorul său de la școala din comuna Pui. Pentru fapta sa revoltătoare, dascălul a fost pus sub urmărire penală și riscă să ajungă după gratii.

Pe raza de competență a Parchetului de pe lângă Judecătoria Hațeg, organele de cercetare penală din cadrul Postului de Poliție al comunei Pui s-au sesizat din oficiu, pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală. Persoana vătămată este minoră, elevă, în vârstă de opt ani, în clasa a II-a. Faptele sunt comise de către un cadru didactic, în 26 septembrie 2019. Este vorba, din primele cercetări, din cele deplânse de minoră, de apropierea buzelor, un sărut pe gură”, a transmis Ovidiu Cosmin Glodean Onescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hațeg.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×