„House of the Dragon“ va apărea în 2022. Serialul este derivat din îndrăgitul „Game of Thrones”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
16/01/2020, 15:46
„House of the Dragon“ va apărea în 2022. Serialul este derivat din îndrăgitul „Game of Thrones”
Serialul „House of the Dragon” derivat din „Game of Thrones” va fi lansat în 2022. Sursa foto: Instagram.com

Unul dintre șefii de programe de la HBO a anunțat că fanii „Game of Thrones” vor mai avea de așteptat până la apariția serialului „House of the Dragon”. În momentul de față abia se scrie povestea producției care va fi plasată cu 300 de ani înaintea evenimentelor din GOT.

Serialul „House of the Dragon” va apărea pe micile ecrane peste 2 ani

Serialul „House of the Dragon“, derivat din mult iubitul „Game of Thrones” se află în plină dezvoltare, în aceste momente scriindu-se povestea. Casey Bloys, şef de programe la HBO, a anunțat că nu există o dată fixă a lansării acestei producții, dar cel mai probabil va avea loc în anul 2022.

Serialul va spune povestea Casei Targaryen, strămoşii prinţesei Daenerys și este bazat pe cartea lui George R.R. Martin „Fire and Blood“. De asemenea, acțiunea producției va avea loc înainte de evenimentele din „Game of Thrones”, cu 300 de ani mai devreme mai exact.

„Au început să scrie povestea. Părerea mea este că îl vom vedea în 2022“ – a declarat Casey Bloys, scrie news.ro.

Serialul va fi disponibil pe platforma HBO Max

„House of the Dragon” este proiectul pe care scriitorul de origine americană George R.R. Martin îl dezvoltă alături de scenaristul şi producătorul Ryan Condal. Serialul urmează să fie disponibil pe HBO și HBO Max.

HBO Max, platformă ce urmează să fie lansată în luna mai a acestui an. Noul serviciu de streaming, HBO Max urmează să concureze cu Netflix Inc şi Walt Disney Co. Costul unui abonament pe această platformă va costa 15 dolari pe lună.

De asemenea, HBO a anunțat că un episod pilot din această seria a fost deja filmat în Irlanda de Nord. Casey Bloys a mărturisit după încheierea filmărilor la primul episod că este mulțumit de ceea ce a văzut pe platourile de filmare.

„Evident, este vorba despre o producţie mare şi complicată. Să lansăm acest serial este prioritatea noastră numărul unu. Nu există undă verde pentru altele momentan. În viitor, poate, dar acum nu există planuri. Toţi ne concentrăm pe «House of the Dragon»“ , a mai adăugat șeful de programe de la HBO.

„The Long Night“, un alt serial marca „Game og Thrones” anulat în 2019

HBO a anunțat în luna octombrie a anului trecut că proiectul care urma să se desfășoare înainte de evenimentele din „Game of Thrones“ a fost anulat. Serialul care ar fi urmat să poarte denumirea „The Long Night” dezvăluia secretele ţinutului Westeros.

În producția anulată de platforma de streaming urmau să joace în rolurile principale actorii Naomi Watts (51 de ani) şi Josh Whitehouse (29 de ani).

  • 2022 anul apariției serialului „House of the Dragon”
  • 12 premii a primit serialul „Game of Thrones”
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×